Πορτογαλία

«Δράκοι» απλά για την υποχρέωση

Έχοντας χάσει τις ελπίδες της για τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Superliga, η τρίτη Πόρτο νίκησε με 2-1 στην έδρα της Ακαντέμικα, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής.

Η Πόρτο νίκησε 2-1 στην έδρα της Ακαντέμιικα, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Superliga και μείωσε προσωρινά στο -9 από την κορυφή και το -6 από τη δεύτερη θέση, έχοντας ένα ματς περισσότερο από Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχοντας χάσει τις ελπίδες της για κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση που θα την οδηγήσει στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση και θα περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων της «ουράς», ώστε να δουν αν θα παραμείνει σταθερή ή θα αυξηθεί η διαφορά.

Σε ένα ματς που δε διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας, οι «δράκοι» δυσκολεύτηκαν και βρέθηκαν να χάνουν από το γκολ του Νούνο Πέδρο, όμως αντεπιτέθηκαν και έκαναν την «ανατροπή» με τα τέρματα των Ρούμπεν Νέβες και Μπραχίμι.


Η σύνθεση της Πόρτο: Ελτον, Μάξι Περέιρα, Ντανίλο Περέιρα, Μάρτινς Ιντι, Ζοσέ Ανχελ, Ρούμπεν Νέβες, Αντρέ (64΄ Σέρχιο Ολιβέιρα), Βαρέλα (63’ Μπραχίμι), Ερέρα, Κορόνα (86’ Ράμος), Αντρέ Σίλβα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x