Stoiximan Super League

Δύο εβδομάδες εκτός ο Κουρμπέλης, αμφίβολος για Ολλανδία

Επιβεβαιώθηκε η θλάση που υπέστη ο Δημήτρης Κουρμπέλης μέσω της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες και είναι άγνωστο αν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία.

Οριστικά εκτός για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα παραμείνει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που τραυματίστηκε στο τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (9/7).

Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού μέσω της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι όντως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, όχι όμως εκτεταμένης μορφής, αποφεύγοντας τα πολύ χειρότερα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χάσει ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας και μάλιστα είναι ακόμα εξαιρετικά αμφίβολο αν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες και αφού ακολουθήσει φυσικοθεραπευτικη αγωγή και ατομικό πρόγραμμα.

Αν αποφασιστεί να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή, θα χάσει σίγουρα τα δύο πρώτα φιλικά του «τριφυλλιού» στην Ολλανδία κόντρα στην Άλκμααρ (18/7) και την Αντβέρπ (22/7) και από την πορεία της αποθεραπείας του, θα φανεί κατά πόσο θα είναι παρών στο φιλικό με την Ντεν Χάαγκ (28/7).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x