Ελλάδα

«Δυο φορές ήμουν παρατηρητής, στον τελικό του Βόλου και στην Τούμπα με τους… γαύρους στον πάγκο»

Την… ατυχία που τον κατατρέχει ως παρατηρητής μνημόνευσε ο Νίκος Βακάλης. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, σημείωσε ότι δυο φορές έχει οριστεί όλες κι όλες, αμφότερες σε επεισοδιακά παιχνίδια.

Αποφασισμένος να αποφύγει τον εκ νέου ορισμό του ως παρατηρητής δήλωσε ο Νίκος Βακάλης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου μνημόνευσε την ατυχία του να έχει υπάρξει δυο φορές παρατηρητής -μια στον τελικό του Κυπέλλου φέτος στον Βόλο και άλλη μια στο (επίσης επεισοδιακό) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με την τοποθέτηση… γαύρων στον πάγκο.

Κατά τ’ άλλα, ο Βακάλης χαρακτήρισε σωστή την επιλογή του να καταθέσει συμπληρωματική έκθεση για τα γεγονότα του Πανθεσσαλικού, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Ένωσή του εξακολουθεί να υποστηρίζει την υποψηφιότητα Γραμμένου στις εκλογές της ΕΠΟ.


Αναλυτικά όσα είπε ο Βακάλης στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης»

Για το περιεχόμενο της επιστολής του στον πρόεδρο της ΕΠΟ: «Πληροφορούμενος από τα ΜΜΕ ότι επίκεινται κάποιες ανανεώσεις συμβάσεων και σύναψη νέων και γνωρίζοντας τη δεινή οικονομική κατάσταση της ομοσπονδίας, αποφάσισα να στείλω αυτή την επιστολή. Δεν νομίζω όμως ότι θα ληφθεί υπόψη. Αυτή η κατάσταση θυμίζει ελληνικές κυβερνήσεις του παρελθόντος που έτρεχαν να βολέψουν όσο περισσότερους μπορούσαν».

Για τον τελικό Κυπέλλου, όπου ήταν παρατηρητής: «Δεν νομίζω ότι είναι δεοντολογικό να αρχίσω τις δηλώσεις. Ό,τι είχα να πω, το είπα στις αρμόδιες αρχές. Και ό,τι λάθος έκανα, προσπάθησα να το διορθώσω πάλι στις αρμόδιες αρχές. Ειλικρινά δεν ήξερα αν επιτρέπεται να καταθέσω συμπληρωματική έκθεση, αλλά το θεώρησα καθήκον μου να το κάνω από τη στιγμή που θεώρησα ότι έκανα ένα σοβαρό λάθος. Άλλωστε από την έκθεση της Αστυνομίας δικαιώνεται η επιλογή μου να καταθέσω τη συμπληρωματική έκθεση.

Δεν έχω δει χειρότερο αγώνα από πλευράς επεισοδίων. Δυο φορές έχω πάει στη ζωή μου παρατηρητής. Μια αυτή και η προηγούμενη στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, τότε με τα ψάρια (σ.σ. γαύροι στον πάγκο των φιλοξενούμενων). Να είστε σίγουρος ότι θα το αποφύγω να ξαναπάω ως παρατηρητής».


Για το αν εξακολουθεί η ΕΠΣ Σάμου να υποστηρίζει την υποψηφιότητα Γραμμένου: «Είμαστε καθαρά με τον κ. Γραμμένο. Προσωπικά είμαι μακριά από τα κέντρα αποφάσεων, αλλά δεν έχω αντιληφθεί να υπάρχει διάσπαση του μετώπου γύρω από την υποψηφιότητά του. Αντιθέτως, ξέρω ότι ο αριθμός των Ενώσεων αυξάνεται και έχει φτάσει τις 36».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x