Stoiximan Super League

Δώνης: «Η ομάδα δεν περίμενε αυτή την… καταιγίδα του κόσμου»

Ευχαριστημένος με την ισοπαλία στην Τρίπολη δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, που αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου της ομάδας.

Το εγκώμιο του Αστέρα Τρίπολης έπλεξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων. Παράλληλα, στάθηκε στην παρουσία των φιλάθλων του «τριφυλλιού», αλλά και στο γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στην κάμερα της Nova:

«Νομίζω ότι επηρεαστήκαμε αρνητικά από όλο αυτό. Είναι πασιφανές πως η ομάδα δεν περίμενε αυτή την καταιγίδα του κόσμου. Σήμερα παίζαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και απέναντι σε έναν προπονητή που προσωπικά θεωρώ είναι ο καλύτερος ολόκληρης της Superleague τα τελευταία δύο χρόνια. Θα έλεγα ότι δεν είχαμε την σταθερότητα που έπρεπε σήμερα, αν και μετά το πρώτο δεκάλεπτο ισορροπήσαμε το ματς.

Στο δεύτερο 45λεπτο μέχρι να βρούμε το ρυθμό μας ο Αστέρας ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στο τελευταίο 20λεπτο ηρεμήσαμε τα πράγματα και καταφέραμε στο τέλος να κάνουμε φάσεις και να ισοφαρίσουμε. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούμε όλο αυτό, όμως το σημαντικό είναι πως σε μια μέτρια βραδιά μας πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό.

Μην ξεχνάμε πως είχαμε δοκιμάσει στην προετοιμασία το 5-3-2 βάσει του οποίου θέλαμε να οργανωθούμε, όμως χτύπησε ο Στάικος και μπήκε ο Μπουζούκης και πήγαμε στο 4-2-3-1. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να διεκδικήσουμε τη νίκη, όμως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x