Stoiximan Super League

Έδειξε Μπουονανότε βασικό ο Δέλλας!

Ο κόσμος της ΑΕΚ «διψά» για Μπουονανότε. Και ο Τραϊανός Δέλλας βλέποντας τον Αργεντινό σε άριστη κατάσταση στις προπονήσεις, τον ετοιμάζει για βασικό στην πρεμιέρα με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε αποτελεί πόλο έλξης για τον κόσμο της ΑΕΚ. Αφού τον αποθέωσε στο αεροδρόμιο όταν ήρθε, αλλά και το μεσημέρι της Πέμπτης υπογράφοντας εκατοντάδες αυτόγραφα, ετοιμάζεται να βρεθεί μαζικά στο ΟΑΚΑ για να τον παρακολουθήσει.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα τους κάνει το χατίρι και όχι απλώς τον επέλεξε στην αποστολή, αλλά φάνηκε πως τον προορίζει για βασικό. Όχι επειδή το ζητούν οι φίλαθλοι της «Ένωσης», αλλά επειδή ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο προπονητής της ΑΕΚ δοκίμασε τον 27χρονο άσο σε ρόλο δεξιού εξτρέμ στο 4-2-3-1, αν και είναι πιθανό να εναλλάσσεται με τον Βάργκας που προορίζεται για «δεκάρι».

Ο «Κολοσσός» φάνηκε να προσανατολίζεται σε σούπερ επιθετικό σχήμα, αφού μπροστά θα βρίσκονται τόσο ο Χρήστος Αραβίδης (ως αριστερός εξτρέμ), όσο και ο Ράφικ Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης. Γιόχανσον και Σιμόες θα είναι τα ανασταλτικά χαφ, ενώ ο Μπαρόχα αναμένεται να είναι στο τέρμα, με τους Γκάλο, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο κι έναν εκ των Σοϊλέδη ή Ντίντακ ως αριστερό μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x