Stoiximan Super League

«Εισιτήριο» για… Καμπ Νου η Νέα Σμύρνη

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Το… μήνυμα Λεμονή στους παίκτες του.

Με το μυαλό στη Νέα Σμύρνη αλλά και τη Βαρκελώνη θα μπουν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν σήμερα στο Ρέντη, μετά το χθεσινό τους ρεπό, για μία απαιτητική εβδομάδα, με αφετηρία το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και το σπουδαίο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν σήμερα οι Ρομαό, Οφόε και Σεμπά, οι οποίοι είχαν παίξει σε πολλά από τα τελευταία ματς των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ θα γυρίσει από το Βέλγιο και ο Προτό που είχε πάει να δει την οικογένειά του.

Ο Τάκης Λεμονής, γνωρίζοντας πως το μυαλό όλων θα πάει στο παιχνίδι της Βαρκελώνης, μοιάζει αποφασισμένος να «τσιτώσει» τους παίκτες του, λέγοντας πως όποιος θέλει να παίξει κόντρα στον Μέσι και την παρέα του θα πρέπει να φάει… σίδερα στις προπονήσεις ενόψει του Πανιωνίου και να έχει καλή εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη.

Εκτός παραμένει ο Μπεν, ενώ και ο Εμενίκε θα ενταχθεί στο ενταντικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x