Stoiximan Super League

Εκεί θα χτυπήσει τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Οι σκέψεις του Όσκαρ Γκαρθία για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να παρατάξει στην Τούμπα τον Ολυμπιακό και οι εκτιμήσεις για το αρχικό σχήμα.

«Φουριόζος» αναμένεται να μπει στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός.

Αυτή είναι η πρώτη σκέψη του Όσκαρ Γκαρθία στους παίκτες του για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Εντολή του Καταλανού προπονητή είναι πως θα πρεσάρουν από την αρχή της αναμέτρησης τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι αναμένεται να μπουν δυνατά στο ματς και να παλέψουν για τη νίκη μπροστά στο κοινό τους.

Προφανώς αυτό είναι δύσκολο, αλλά ο Ισπανός τεχνικός έχει δώσει τη συγκεκριμένη οδηγία και περιμένει οι ποδοσφαιριστές του να το κάνουν πράξη, κάτι που δεν έγινε στην Τρίπολη και στο Περιστέρι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Γκαρθία δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά τουκ αι τα πάντα φαίνεται πως θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις όσον αφορά το σχήμα με το οποίο προτίθεται να κατέβει στην Τούμπα.

Τις τελευταίες ημέρες είχε δώσει το βάρος στους Σισέ και Οφόε, με τον Σενεγαλέζο να παίζει στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μποτία ή τον Ένχελς και τον Βέλγο χαφ να αναλαμβάνει ελεύθερο ρόλο ως «δεκάρι» αντί του Φορτούνη.

Συγκεκριμένα, η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού να αποτελείται από τους: Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Χατζισαφί (ή Κούτρη), Ρομαό, Ταχτσίδη, Οφόε, Μιραλάς, Πάρντο (ή Μάριν) και Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x