Europa League

«Εκείνοι έπαιζαν τελικό Champions League, εμείς καλοκαιρινό φιλικό»

Καμία διάθεση να στηρίξει τους παίκτες του δεν έδειξε ο Μουρίνιο μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε. Αντίθετα, τους τα «έχωσε» χωρίς έλεος.

Διαβάζοντας τα όσα είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, τρέμουμε και μόνο να σκεφτούμε τι είπε στους παίκτες του μετά την λήξη.

Ο Πορτογάλος προπονητής εμφανώς εκνευρισμένος μετά από ακόμα μία απογοητευτική απόδοση των ποδοσφαιριστών του, δεν είχε κανένα πρόβλημα να τους «κράξει» (και) δημοσίως: «Εκείνοι έπαιζαν τελικό Champions League κι εμείς ένα καλοκαιρινό φιλικό», δήλωσε και συνέχισε το ίδιο δυνατά: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι κοιμισμένοι. Εκείνοι έτρεχαν με 100 χλμ την ώρα κι εμείς πολύ αργά».

Ο Μουρίνιο προσπάθησε να δώσει τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου λέγοντας: «Το ξέρω πως έχουμε πρόβλημα στα εκτός έδρας ματς. Το ποδόσφαιρο ξεκινά από τον τερματοφύλακα και δύο δυνατούς κεντρικούς αμυντικούς. Εμείς παίζουμε με δύο αριστερά μπακ (Ρόχο και Μπλάιντ) ως κεντρικοί αμυντικοί ενώ για τον κακόμοιρο Μπλάιντ ήταν ακόμα χειρότερα καθώς έπρεπε να παίξει δεξιά, πράγμα που έκανε την κατάσταση ακόμα πιο πολύπλοκη».

Στην συνέχεια εξήγησε τον κύριο λόγο της απογοήτευσής του: «Έχω μεγάλη εμπειρία κόντρα στις τουρκικές ομάδες. Έχω παίξει δύο φορές με την Ρεάλ Μαδρίτης, δύο με την Τσέλσι, αλλά και με την Πόρτο και προσπάθησα να μεταδώσω στους παίκτες μου την εμπειρία μου. Και η πείρα μου λέει πως όταν τους αντιμετωπίζεις εντός έδρας είναι εύκολο: πάντα 2-0, 3-0, 4-0. Όταν όμως έρχεσαι στην Τουρκία, είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία. Γι’ αυτό τους είπα ότι πρέπει να προσέχουν και να είναι προετοιμασμένοι για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Old Trafford».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x