Τελειωμό δεν έχουν για τον Παναθηναϊκό οι οικονομικές εκκρεμότητες με πρώην ποδοσφαιριστές του αφού, όπως μετέδωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Παγκάκης, έσκασε νέο… φιρμάνι και από δυο ακόμα…

Ο λόγος για τους Έκι Γκονζάλες και Λαουτάρο Ρινάλντι, με τους δύο άλλοτε άσους του «τριφυλλιού» να ενημερώνουν τους διοικούντες ότι σκοπεύουν να κάνουν προσφυγή στην FIFA, καθώς ακόμα δεν έχουν πάρει τα χρήματα που τους οφείλονται με βάση τους διακανονισμούς που έχουν κάνει με την «πράσινη» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, στον μεν Έκι οφείλεται ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ, ενώ στον Ρινάλντι η οφειλή φτάνει τις 500.000 ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παγκάκη, ο δεύτερος θέλει τουλάχιστον τα μισά άμεσα για να μην υλοποιήσει την απειλή του!

Παράλληλα, αναφορικά με το ιδιοκυτησιακό, ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε πως ναι μεν ο οικονομικός έλεγχος έχει τελειώσει όχι όμως και ο νομικός, ενώ για να είναι κατοχυρωμένη η πλευρά του Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ θα υπογράψει ένα συμφωνητικό που θα αποτελεί εγγύηση αναφορικά με το ποιος θα καλύψει κάποιο άνοιγμα που μπορεί να προκύψει ως διαφορά μετά το πέρας και του νομικού ελέγχου.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ