Super League 2

Έκρυθμη κατάσταση στον Ηρακλή, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου

Λαϊκά δικαστήρια πάνω από τη φυσούνα στη Νέα Ευκαρπία, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου, με τους παίκτες του Ηρακλή να μπαίνουν στο στόχαστρο των οπαδών τους. Μία σύλληψη.

Εκτός ελέγχου πλέον η κατάσταση στον Ηρακλή, μετά την ήττα με 2-0 από τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας. Οι οπαδοί του «Γηραιού» σε έξαλλη κατάσταση μετά τη λήξη του ματς απαιτούσαν από τους παίκτες να αποχωρήσουν από την ομάδα και τους αποδοκίμασαν άγρια για τη νέα κακή εμφάνιση τους και για την ήττα. Θυμίζουμε πως ο Ηρακλής, παρά τα προβλήματα που υπήρχαν, ήταν από τα φαβορί για την άνοδο, αλλά βρίσκεται στην 11η θέση με 10 βαθμούς, πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

«Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω» ήταν το σύνθημα που δονούσε το γήπεδο το τέλος του αγώνα του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Πόντου. Η Αστυνομία προχώρησε και σε σύλληψη, αφού οπαδός των «κυανόλευκων» πήδηξε μέσα στο γήπεδο, για να τον σταματήσουν άμεσα οι αρχές. Εκεί τα αίματα λίγο έλειψε να ανάψουν ακόμα περισσότερο, αφού οι άλλοι οπαδοί του Ηρακλή απαιτούσαν την άμεση απελευθέρωση του, κάτι που δεν συνέβη.


Eπιμέλεια: Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x