Αγγλία

Έξαλλοι οι φίλοι της Τσέλσι και της Μ. Γιουνάιτεντ με την FA

Ξινό -ή καλύτερα πανάκριβη- πάει να βγει στους οπαδούς των δύο ομάδων η συμμετοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το να φτάσεις στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (19/5) δεν είναι και λίγο πράγμα. Οι φίλοι της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως βλέπουν πως τελικά αν και οι ομάδες τους τα κατάφεραν, οι ίδιοι θα το δουν μάλλον από την τηλεόραση.

Κι αυτό εξαιτίας των τιμών των εισιτηρίων που έχει ορίσει η αγγλική ομοσπονδία για την μεγάλη αναμέτρηση, οι οποίες ξεκινούν από 50 ευρώ και φτάνουν στα 165 ευρώ.

Οι τιμές για τα «μαγικά χαρτάκια» δεν άρεσαν καθόλου στους οπαδούς των δύο ομάδων οι οποίοι έσπευσαν να «κράξουν» -μέσω social media- την FA: «Αγαπητή FA, μόλις είδα τις τιμές των εισιτηρίων για τον τελικό. Το 75 ευρώ εισιτήριο που είχα στον ημιτελικό έφτασε τώρα στα 130 ευρώ. Ποια δικαιολογία υπάρχει για την 77% αύξηση όταν λειτουργικά δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές στα γενικά έξοδα κατά τη διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα; Ή είναι απλώς καθαρή ανυπολόγιστη απληστία;» είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x