Βέλγιο

Εξασφάλισε την πρωτιά η Σεντ Ζιλουά, τεσσάρα από Αντερλεχτ

Με περισσή άνεση, η Σεν Ζιλουά νίκησε 3-1 τη Σταντάρ στη Λιέγη για την 33η αγωνιστική της Jupiler League και εξασφάλισε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Η Σεν Ζιλουά νίκησε 3-1 τη Σταντάρ στη Λιέγη για την 33η αγωνιστική της Jupiler League και, με +5 στην κορυφή από τη δεύτερη Κλαμπ Μπριζ, εξασφάλισε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου μια αγωνιστική πριν το φινάλε, παραμένοντας το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στις χαμηλές θέσεις.

Με τεσσάρα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο η Αντερλεχτ, αφού νίκησε 4-0 στο «Κονστάν βαν Ντε Στοκ» τη Σαρλερουά και την άφησε σε κίνδυνο για την είσοδο στην οκτάδα.

«Κόλλησε» κόντρα στη Σερκλ η Γάνδη και, με το 2-2 στο Μπριζ, χάνει πιθανόν την πρώτη τετράδα, αφήνοντας οριστικά τους γηπεδούχους εκτός οκτάδας.

Παρέμεινε οριακά εντός της προνομιούχου οκτάδας η Γκενκ, σαρώνοντας εντός έδρας 5-0 της Εουπεν, ούσα ισόβαθμη με τη Σεν Τρούιντεν, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 1/4
Μπίρσοτ-Κλαμπ Μπριζ 1-3

Σάββατο 2/4
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Σεντ Τρούιντεν 0-2

Οστάνδη-Σερέγκ 2-2

Μαλίν-Κορτράικ 3-2

Λέουβεν-Αντβέρπ 0-1

Κυριακή 3/4
Σταντάρ Λιέγης- Ουνιόν Σεν Ζιλουά 1-3

Σερκλ Μπριζ-Γάνδη 2-2

Άντερλεχτ-Σαρλερουά 4-0

Γκενκ-Έουπεν 5-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x