Stoiximan Super League

Έξοδος στο Αγρίνιο για τον ΠΑΟΚ

Στο Αγρίνιο θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό σήμερα, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα τη Λάρισα.

Την εξαιρετική φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ ο οποίος αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό σήμερα στις 19:00 για την 25η αγωνιστική της Super League, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα αναμετρηθεί με την Λαμία (17:15) και ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λάρισα (19:30).

Οι «ασπρόμαυροι» στο σημερινό ματς θα κληθούν να αγωνιστούν χωρίς αρκετούς παίκτες καθώς είναι τραυματίες ο Δημήτρης Πέλκας, ο Ελ Καντουρί, ο Βέρνμπλουμ και ο Μαουρίσιο. Στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές κατάφεραν να πάρουν νίκες επικρατώντας 2-0 του Παναθηναϊκού και 3-0 του Ατρομήτου.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προερχόμενοι από τη νίκη 5-0 απέναντι στον Πανιώνιο, επιθυμούν ένα θετικό αποτέλεσμα για το κυνήγι της πέμπτης θέσης στην οποία βρίσκεται ο Άρης που έχει τέσσερις παραπάνω βαθμούς από τους Αγρινιώτες.

Στα υπόλοιπα ματς ο Αστέρας Τρίπολης και οι Λαμία θα τεθούν αντιμέτωποι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» βρίσκονται αρκετά κοντά στην βαθμολογία καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις βαθμούς παραπάνω από τους Αρκάδες και θα παλέψουν για νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λάρισα στους Ζωσιμάδες, οι Γιαννιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες καθώς έχουν μείνει μακριά από αυτές στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και επιθυμούν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Λάρισα που είναι στην 11η θέση με 26 βαθμούς έχει τέσσερις παραπάνω από τον ΠΑΣ και προέρχεται από τη νίκη της με 2-0 απέναντι στον Λεβαδειακό.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

inner

Η επόμενη (26η) αγωνιστική


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x