Ελλάδα

«Εξομάλυνση» παντού: η ΚΕΔ επανέφερε δια του… υποβιβασμού τους Λαμπρόπουλο, Δελφάκη!

Απίθανα πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν στη διαδικασία ορισμών διαιτητών από την ΚΕΔ.

Οι Τριτσώνης και Κουκουλάκης επανέφεραν από την… πίσω πόρτα στην ενεργό δράση δύο από τους γνωστούς «χιλιοτραγουδισμένους» ρέφερι που έχουν προκαλέσει επανειλημμένα την κοινή γνώμη με τις αποφάσεις τους.

Η ΚΕΔ της «επιτροπής εξομάλυνσης» αποφάσισε λοιπόν να ξαναδώσει σφυρίχτρες στους Ιωάννη Δελφάκη και Μάριο Λαμπρόπουλο!
Βέβαια, τους στέλνει να διευθύνουν αγώνες της Foootball League: τον Δελφάκη στο Καλλιθέα-ΟΦΗ και τον Λαμπρόπουλο στο Σπάρτη-Καλλονή.

Oπότε μπορούν ενδεχομένως οι Τριτσώνης και Κουκουλάκης να ισχυριστούν ότι τους υποβιβάζουν, αφού τους έριξαν κατηγορία στους ορισμούς.

Αλλά έμπειροι ποδοσφαιρικοί κύκλοι –και με δεδομένο ότι οι πίνακες είναι «ανοιχτοί»- εκτιμούν ότι αυτό δεν αποκλείεται να είναι ένα «τρικ» και να αποτελεί το πρώτο βήμα για τη σταδιακή επάνοδο των Δελφάκη και Λαμπρόπουλου (και αργότερα και άλλων «χιλιοτραγουδισμένων» διαιτητών –πλην των τριών που αναφέρονται στον δικαστικό φάκελο της «εγκληματικής οργάνωσης») στη Super League!

Παρεμπιπτόντως, στους ορισμούς επέστρεψε και ένας «χιλιοτραγουδισμένος» βοηθός, ο Νίκος Γεωργαράκος, επίσης στη Football League και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Χανιά-Λαμία. Εκεί όπου θα είναι παρατηρητής ο γνωστός Μανώλης Γιανναδάκης από το Λασίθι, ο οποίος ορίζεται συνεχώς και αδιαλείπτως σε… κάθε αγώνα και κάθε κατηγορία από την ΚΕΔ.

Κινήσεις που προφανώς δεν συνάδουν με την… εξομάλυνση της κατάστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου για την οποία υποτίθεται πως τοποθετήθηκε διοίκηση από UEFA/FIFA στην ΕΠΟ.

Το τελευταίο ματς Super League που είχε σφυρίξει ο Δελφάκης ήταν το επεισοδιακό Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1 στις 29 Οκτωβρίου. Τότε ο Γιώργος Σπανός είχε εισβάλλει έξαλλος με τη διαιτησία στα αποδυτήρια και είχε επιτεθεί στον ρέφερι και στον βοηθό Κούρεντα για το χέρι-πέναλτι που δεν καταλογίστηκε εις βάρος του Ντα Κόστα, για το καθαρό γκολ του Λε Ταλέκ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και για το κόψιμο του Βασιλείου πάλι με ανύπαρκτο οφσάιντ.

Το τελευταίο παιχνίδι Super League που είχε σφυρίξει ο Λαμπρόπουλος ήταν το Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-2 στις 15 Οκτωβρίου. Τότε ο Πανιώνιος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τρεις φάσεις που κόπηκαν παίκτες του με οφσάιντ-φαντάσματα από τους Βερρή και Τζαφόλια, για τη μη αποβολή του Ρέτσου στο 34’ με δεύτερη κίτρινη και για το αμίμητο στήσιμο του τείχους στην… πλατεία της Νέας Σμύρνης από τον Λαμπρόπουλο στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x