Stoiximan Super League

Εξώδικα της ΑΕΚ σε δήμαρχο και άλλους δύο για το γήπεδο!

Τη νομική οδό ακολουθεί η ΑΕΚ! Εξώδικα εστάλησαν στον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο και δύο αρμόδιους τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας λόγω των εμποδίων που υψώνουν για το γήπεδο.

Περνά στην αντεπίθεση η ΑΕΚ. Βλέποντας πως ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας δεν έχει σκοπό να πράξει όσα απαιτούνται για την έκδοση οικοδομικής άδειας και κόντρα στις νομικές αποφάσεις που το επιτάσσουν, η «Δικέφαλος 1924» αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Έτσι σήμερα εστάλη μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου εξώδικο στον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, στον υπεύθυνο τεχνικών υπηρεσιών και αντιδήμαρχο, Θεόδωρο Μανωλεδάκη, και στη διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, Ελένη Σγουράκη.

Στο εξώδικο αναφέρεται πως η ΑΕΚ μέσω της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» εκφράζει διαμαρτυρία «… για την έξω από κάθε έννοια δικαίου συμπεριφορά του Δήμου», τον οποίο καλεί να υπογράψει την υψομετρική μελέτη, όπως προβλέπεται.

Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» καθιστούν σαφές πως θα προβούν σε κάθε νόμιμη περαιτέρω ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων τους, καθώς όπως τονίζεται, η Ένωση προωθεί την ανέγερση του κέντρου αθλητισμού μνήμης και πολιτισμού «Αγια-Σοφιά», σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που προβλέπονται από τους νόμους της Πολιτείας.

Το εξώδικο αναφέρει συγκεκριμένα:

«Επειδή αρνείσθε αδικαιολόγητα να προβείτε στην έγκριση της υψομετρικής μελέτης (όπως έχετε υποχρέωση από 25.10.2016) η καθυστέρηση της οποίας βλάπτει ανεπανόρθωτα τα έννομα συμφέροντα της εταιρίας μας και είναι απαραίτητο στοιχείο για την έκδοση της άδειας και της εν συνεχεία έναρξης των οικοδομικών εργασιών

Επειδή σε μία ευνομούμενη Πολιτεία είναι σαφές ότι κανένας Δήμαρχος δεν πρέπει να μετατρέπει τον Δήμο σε προσωπικό εκλογικό του φέουδο, σε «Κράτος εν Κράτει» έξω και πέρα από τους νόμους της Πολιτείας, από τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης και από τους θεσμικούς κανόνες της χρηστής και διαφανούς διοίκησης.

Επειδή σε μία ευνομούμενη Πολιτεία είναι ανεπίτρεπτο ο οποιοσδήποτε δημοτικός άρχοντας και το οποιοδήποτε στέλεχος του Δήμου να μην εφαρμόζει τους ψηφισμένους από τη Βουλή νόμους και να μην συμμορφώνεται με τις αποφάσεις του συμβουλίου της Επικρατείας…

Απευθυνόμαστε σε εσάς προσωπικά γιατί κάθε ολιγωρία σας και κάθε περαιτέρω άρνησή σας να εκτελέσετε το καθήκον σας, συνιστούν παράνομες πράξεις με βαρύτατες και αδιαμφισβήτητες διοικητικές, ποινικές και αστικές προσωπικές ευθύνες για τον καθένα ξεχωριστά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x