Εξελίξεις φέρνει, όπως είναι φυσιολογικό, ο ταπεινωτικός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα.

Οι άνθρωποι που κρατούν την τύχη του συλλόγου στα χέρια τους αντιλαμβάνονται πως η κατάσταση είναι οριακή, ενώ η υπομονή και η ανοχή του κόσμου εξαντλείται όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις (ορισμένες ακραίες) μετά το τέλος του αγώνα που σήμανε το τέλος του κεφαλαίου «Ευρώπη» για το «τριφύλλι».

Έτσι, αποφασίστηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να συζητηθούν οι εξελίξεις και κυρίως το πώς θα πορευτεί η ομάδα την επόμενη, δύσκολη, ημέρα. Αναμένεται μάλιστα, να υπάρξει αργότερα και επίσημη ανακοίνωση η οποία θα αντανακλά τις θέσεις της διοίκησης.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως στην ΠΑΕ είναι αποφασισμένοι να δώσουν στους υπεύθυνους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας να καταλάβουν πως ανάλογες εμφανίσεις και αποτελέσματα δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά και να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό, όχι μόνο το δικό τους, αλλά και των οπαδών.

Από την άλλη μεριά, θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά απίθανη η λήψη δραστικών μέτρων, όπως για παράδειγμα η απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου, καθώς φαίνεται πως πρυτανεύει η άποψη που κάνει λόγο για σταθερότητα στο σύλλογο αυτήν τη δύσκολη ώρα.

Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση -όταν αυτή δει τελικά το φως της δημοσιότητας- είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει «τροχιοδεικτική» βολή των προθέσεων της διοίκησης.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ