Γερμανία

Εκτός Αλάμπα και Μπόατενγκ για Μπάγερν-«Παίζεται» του Χάμες

Χωρίς τους Αλάμπα και Μπόατενγκ θα αναμετρηθεί η Μπάγερν Μονάχου στη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χόφενφαϊμ. Αμφίβολος ο Χάμες.

Τις υπηρεσίες των Ντάβιντ Αλάμπα και Ζερόμ Μπότενγκ θα στερηθεί για την αυριανή (9/9) αναμέτρηση με την Χόφενχαϊμ, ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Κάρλο Αντσελότι. Ο Αυστριακός πλάγιος μπακ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, εξαιτίας τραυματισμού στον αστράγαλο από τον αγώνα της χώρας του με την Γεωργία , ενώ ο Γερμανός στόπερ δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος να αγωνιστεί.

Αναφορικά με τις δυο αυτές απουσίες ο Ιταλός τεχνικός των Βαυαρών δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, λίγο πριν τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με την αντίστοιχη του νεαρού κόουτς, Γιούλιαν Νάγκελσμαν:

«Ο Αλάμπα ξεκινάει την επόμενη βδομάδα με ατομικές προπονήσεις. Μέρα με την μέρα θα δούμε. Για την Τρίτη είναι δύσκολο, αλλά με την Μάιντς μπορεί να παίξει. Στην θέση του, μπορεί να παίξει ο Ραφίνια εξίσου καλά»
, ενώ για τον Μπόατενγκ συμπλήρωσε:

«Έχει προπονηθεί καλά για αυτή την βδομάδα, αλλά πιστεύουμε πως χρειάζεται ακόμη μια βδομάδα προπόνησης. Δεν υπολογίζεται».

Τέλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους πρωταθλητές Γερμανίας το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπάγερν Χάμες Ροντρίγκες, που επέστρεψε από τις διεθνείς υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κολομβίας. Συγκεκριμένα ο Αντσελότι τόνισε:

«Δεν γνωρίζω αν θα παίξει, καθώς είναι κουρασμένος από το ταξίδι. Δύσκολο, αλλά είναι σε φόρμα. Άμα δεν παίξει αύριο, τότε θα παίξει την επόμενη βδομάδα».

Επιμέλεια:Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x