Αγγλία

Εκτός δράσης επ’ αόριστον ο Μοράτα

Πιο σοβαρός φαίνεται να είναι ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει ο Άλβαρο Μοράτα, όπως αποκάλυψε ο Κόντε και η ημέρα επιστροφής του στα γήπεδα παραμένει άγνωστη.

Άσχημα τα μαντάτα για την ομάδα της Τσέλσι, καθώς ο βασικός της επιθετικός, Άλβαρο Μοράτα, θα λείψει από τις βασικές επιλογές του Αντόνιο Κόντε, αφού το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην πλάτη φαίνεται να είναι πιο σοβαρό από ό,τι αναμενόταν.

Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται ήδη υπό ασφυχτική πίεση λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων και αυτήν τη στιγμή θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Μοράτα, όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Σίγουρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σοβαρή κατάσταση. Ο Μοράτα είναι σημαντικός παίκτης για εμάς και θα λείψει για αρκετό καιρό. Έχει πρόβλημα με την πλάτη του και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση για τον πόνο του».

Το βέβαιο είναι πως ο Ισπανός στράικερ δεν θα αγωνιστεί τη Δευτέρα απέναντι στη Γουέστ Μπρομ για το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μην έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και για τα κρίσιμα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x