Γ' Εθνική

Εκτός έδρας αποστολές για Φωστήρα και ΟΦΗ

Φωστήρας και ΟΦΗ ταξιδεύουν σε Κρήτη και Αθήνα με στόχο τη, νίκη μία εβδομάδα πριν το πολυαναμενόμενο μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής στο Γεντί Κουλέ. Ξεκαθαρίζει η παραμονή για Κηφισιά και Βάρη.

Μετά από διακοπή τριών εβδομάδων λόγω Πάσχα και απεργιών, η δράση στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής επιστρέφει! Απομένουν δύο αγωνιστικές και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο τόσο στη κορυφή όσο και στη ζώνη του υποβιβασμού. Φωστήρας και ΟΦΗ παραμένουν ισόβαθμοι μετά από 28 αγωνιστικές έχοντας 62 βαθμούς και μία εβδομάδα πριν τη σύγκρουση τους στο Γεντί Κουλέ, καλούνται να «καθαρίσουν» εκτός έδρας Επισκοπή και Τράχωνες αντίστοιχα.

Ο «Φονέας» ταξιδεύει στη Κρήτη, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 4:30 μ.μ τους ήδη υποβιβασμένους Ρεθυμνιώτες. Το απουσιολόγιο του Κώστα Ψυρόπουλου είναι γεμάτο και κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στη μαχητική Επισκοπή. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, καθώς οι χρήσιμοι μέσοι Δωροβίνης, Στάμος και Λάσκαρης επέστρεψαν. Όμως, ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους αρχηγούς, Ντάλλα-Παραρά και τα ακραία μπακ Μανάλη-Χαλκιά, οι οποίοι εκτείουν μία αγωνιστική τιμωρίας. Ο Ντάλλας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κόντρα στον Ιάλυσο, ενώ στην ίδια αναμέτρηση αποβλήθηκαν οι άλλοι τρεις.

Στον ΟΦΗ ταξιδεύουν αύριο, Σάββατο, για την πρωτεύουσα, καθώς, επίσης, την Κυριακή στις 4:30 μ.μ αντιμετωπίζουν στον Άλιμο τους ουραγούς Τράχωνες. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θα έχει ευκολότερο έργο απέναντι στους νεαρούς παίκτες του Νίκου Βαμβακούλα που είδαν την χρονιά να τελειώνει από τα Χριστούγεννα. Οι Κρητικοί εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το τρίποντο και θα περιμένουν ένα δώρο από τους «συντοπίτες», καθώς στην ισοβαθμία ευνοείται ο Φωστήρας λόγω του 1-0 στον Ταύρο από τον πρώτο γύρο. Στα αγωνιστικά, στη διάθεση του Νιόπλια τέθηκε ο Φραγκουλάκης και θα χρησιμοποιηθεί κανονικά, όχι όμως οι τραυματίες Μπουρσέλης και Πίτσος.

Στη μάχη της παραμονής, Κηφισιά και Αστέρας Βάρης μονομαχούν για την όγδοη θέση. Η ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου αριθμεί 40 πόντους και βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τον Αστέρα. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Φώτη Θανέλλα υπερτερεί στην ισοβαθμία, οπότε θα επιδιώξει δύο νίκες σε Βάρη και Γλυφάδα αντιμετωπίζοντας τη δυνατή Τριγλία και τον υποβιβασμένο Κεραυνό αντίστοιχα. Στο στρατόπεδο της Ένωσης τώρα, θέλουν να φύγουν με το διπλό από την Γλυφάδα και σε μία εβδομάδα στη Κηφισιά να χρειάζονται μόνο ένα πόντο κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσώνα. Μοναδικός απών ο Καλαϊτζίδης λόγω οστικού οιδήματος στο γόνατο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Τετάρτη, 11 Μαΐου
Ιάλυσος Ρόδου-Εθνικός Πειραιά 3-2

Κυριακή, 15 Μαΐου (17:00)
Τράχωνες-ΟΦΗ (16:30)
Επισκοπή-Φωστήρας (16:30)
Αστέρας Βάρης-Τριγλία Ραφήνας
ΑΟ Γλυφάδας-Κηφισιά
Ηλυσιακός-Ερμής Ζωνιανών
Ιωνικός-Ατρόμητος Πειραιά
ΠΑΟ Κρουσώνα-Ηράκλειο

Η επόμενη και τελευταία αγωνιστική:

Κυριακή 22 Μαΐου (17:00)
ΟΦΗ – Φωστήρας
Τριγλία Ραφήνας – Ιωνικός
Εθνικός Πειραιά – Επισκοπή
Κηφισιά – ΠΑΟ Κρουσώνα
ΑΟ Γλυφάδας – Αστέρας Βάρης
Ατρόμητος Πειραιά – Ηλυσιακός
Ηράκλειο – Ιάλυσος
Ερμής Ζωνιανών - Τράχωνες


Επιμέλεια: Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x