Stoiximan Super League

Ελ Αραμπί: «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει πιο εύκολα»

Χαρούμενος για την νίκη του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα, δήλωσε ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Χαρούμενος για την νίκη του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα, δήλωσε ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος επεσήμανε επίσης πως εάν αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν αξιοποιήσει τις ευκαιρίες τους θα είχαν νικήσει πιο εύκολα.

«Μου αρέσει να κινούμαι γύρω από την περιοχή, να κυνηγάω φάσεις και εκτός περιοχής. Το πιο σημαντικό για έναν επιθετικό είναι να βάζει γκολ αλλά πρέπει και να κινείται για να δημιουργεί χώρο και ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Με τις ευκαιρίες που χάσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει πιο εύκολα, όμως τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής είναι πάντα ιδιαίτερα και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε», είπε αρχικά.

Για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι ευχάριστο να παίζω σε αυτό το γήπεδο με τον κόσμο να μας βοηθάει. Στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να τον ευχαριστήσουμε περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x