Ελλάδα

Ιδανικό ξεκίνημα στα προκριματικά του EURO με νίκη επί της Βόρειας Ιρλανδίας για την Εθνική Παίδων

Νικηφόρο ξεκίνημα στα προκριματικά του EURO K17 για την Εθνική ομάδα Παίδων, η οποία επικράτησε 2-0 της Βόρειας Ιρλανδίας επί ιταλικού εδάφους!

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EURO K17 η Εθνική Παίδων, η οποία επικράτησε 2-0 της Βόρειας Ιρλανδίας στο «Stadio Germano Todoli» της Ιταλίας!

Η ομάδα του Άγγελου Χατζόπουλου ήταν ανώτερη της αντιπάλου της και κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, χάρη στα γκολ των Σουλιανάκου στο 51' και Μύθου στο 67'.

Για τη δεύτερη αγωνιστική του 11ου ομίλου της 1ης προκριματικής φάσης, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει το Σαν Μαρίνο (Σάββατο 28/10, 13:00), ενώ στη συνέχεια θα παίξει με την οικοδέσποινα Ιταλία (Τρίτη 31/10, 16:00).

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο θα πάρουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις κάθε ομίλου, μαζί με τους πέντε καλύτερους τρίτους των 13 ομίλων.

Ελλάδα: Μπέλερης, Φράγκος, Μπαταούλας, Κοσίδης (72’ Μόκρης), Σουλιανάκου, Δαρβίρας (85’ Θεοχάρης), Ελευθεριάδης, Σαρρής (65’ Παπανικόπουλος), Ζουριδάκης (65’ Τσίτσιλας), Καραργύρης (65’ Ντούνγκα), Μύθου.

Β. Ιρλανδία: Μέρντοκ, Χόγκεϊ, Φρίαρς, Μόρλαντ, Άθερτον, Γουάτσον, ΜακΚλουρ, Μπερνσάιντ (69’ Ντόχερτι), Μπράνιγκαν, Γκράχαμ (64’ Φίνεϊ), Ο’ Νιλ (69’ Σάβατζ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x