Γενικά

Ελπιδοφόρα συνάντηση για τον δικηγόρο του Κριστιάνο

Αισιόδοξος με τα ευρήματα της έρευνας για την υπόθεση βιασμού που ισχυρίζεται ότι υπέστη από τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Κάθριν Μαγιόρκα, παρουσιάστηκε ο δικηγόρος του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Ελπίδες για απαλλαγή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τις κατηγορίες για βιασμό της Κάθριν Μαγιόρκα «τρέφει» ο δικηγόρος του Πορτογάλου, Πίτερ Κρίστιανσεν, μετά από συνάντησή του με τους ντεντέκιβ της αστυνομίας του Λας Βέγκας, σύμφωνα με πορτογαλικά μέσα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του σταρ της Γιουβέντους συναντήθηκε με τους ντεντέκτιβ που διερευνούν τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση του πελάτη του κατά του πρώην μοντέλου και στη συνεχεία παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τα ευρήματα, ενώ επισήμανε την αθωότητα του 33χρονου επιθετικού, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «Correio de Manha».

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Ρονάλντο κάνει λόγο για μια πολύ δύσκολη υπόθεση και προετοιμάζεται για μια νομική μάχη που θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο έτη.

«Η υπόθεση εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την αστυνομία του Λας Βέγκας και δεν αναμένεται να τελειώσει σύντομα. Μετά από αυτό, αν υπάρχει κάποια αιτιολόγηση, η υπόθεση μπορεί να παραδοθεί στην Δημόσια Εισαγγελία, για μια μακρά εξέταση όλων των αποδεικτικών στοιχείων. Αυτό θα πάρει σίγουρα πολύ χρόνο», τόνισε ο Κρίστιανσεν στην ιστοσελίδα «Correio de Manha».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x