Stoiximan Super League

Έμειναν στο μηδέν ΟΦΗ και Παναχαϊκή

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Παναχαϊκή στο Καρπενήσι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Στο... μηδέν έμειναν ΟΦΗ και Παναχαϊκή σε μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Καρπενήσι.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους Κρητικούς, που έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ με τον Τυνήσιο επιθετικό, Σασί να στέκεται πάρα πολύ άτυχος, αφού σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι της εστίας του Κολοβούρη (5’, 28’), ενώ από την πλευρά της η Παναχαϊκή, είδε να παραβιάζει το τέρμα του Στρέζου στο 38’ με τον Μωραΐτη, αλλά δεν υπήρξε, λόγω υπόδειξης οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε ακόμα πιο αργό ρυθμό, με την κούραση να κάνει την εμφάνισή της ενώ έγιναν και πάρα πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαρκή συνέχεια στο ματς και το 0-0 να καταλήγει ως επίλογος του παιχνιδιού.

Οι βασικές ενδεκάδες των ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Νέιρα, Βουό, Κουτσιανικούλης, Σασί

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Κολοβούρης, Ντάσιος, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Μαυριάς, Μασούρας, Μωραΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x