Ο Ισπανός τεχνικός των «κανονιέρηδων» τόνισε πως τους βγήκε το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο, όμως μετά το γκολ του Πέδρο οι «μπλε» απέκτησαν πλεονέκτημα και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη τους. Θεωρεί πως οι ελεύθεροι χώροι ευνόησαν την Τσέλσι και στάθηκε στην προσπάθεια να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο ημίχρονο, μας βγήκε το σχέδιο που είχαμε στο παιχνίδι. Είχαμε και κάποιες μεγάλες ευκαιρίες, θέλαμε να συνεχίσουμε και στο δεύτερο με το δικό μας πλάνο. Πήραν το πλεονέκτημα μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε, κάναμε και κάποια λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλός μας.

Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, παρότι δεχτήκαμε και άλλα γκολ, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες, αλλά, στη συνέχεια, όταν "άνοιξε" το παιχνίδι και βρέθηκαν οι ελεύθεροι χώροι, η Τσέλσι, που έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, τους εκμεταλλεύτηκε και έτσι είχαμε το αποτέλεσμα αυτό»

Για το ότι ζούσε το ματς ακόμα και μετά το 4-1: «Πάντα ο στόχος μας ήταν να πετύχουμε δεύτερο γκολ και να ήμασταν όσο γίνεται πιο κοντά στην Τσέλσι, ήθελα να "σπρώξω" τους παίκτες μου, να πάρουμε μια στιγμή στο παιχνίδι, αλλά το ήξερα πως ήταν πολύ δύσκολο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ