Γαλλία

Αυτά τα χρήματα «άφησε» ο Εμπαπέ για να ξαναπαίξει με την πρώτη ομάδα της Παρί

Ένα βήμα πίσω έκανε ο Κιλιάν Εμπαπέ και ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του κλαμπ για να επανενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τη γαλλική L’Equipe, ο Κιλιάν Εμπαπέ αναγκάστηκε να "ρίξει νερό στο κρασί του" και να παραιτηθεί από παχυλά μπόνους για να μπορέσει να αγωνιστεί εκ νέου με την πρώτη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η επιστροφή του στη δράση ήρθε μετά από συμφωνία μεταξύ του ίδιου και του ιδιόκτητη του κλαμπ, Νάσερ Αλ Κελαϊφί. Ο Γάλλος σταρ άφησε μπόνους που αγγίζουν τα 100 εκατ. ευρώ, ανάμεσά τους και αυτό της αφοσίωσης στην ομάδα.

Ο 24χρονος διεθνής στράικερ έχει αγωνιστεί κανονικά σε όλα τα ματς της Ligue 1, έχοντας, μάλιστα, σκοράρει και 5 φορές.

Προηγουμένως, ο Αλ Κελαϊφί είχε καταστήσει σαφές πως αν δεν ανανέωνε το συμβόλαιο του, που λήγει το 2024, δε θα αγωνιζόταν με την πρώτη ομάδα της Παρί.

Αυτή η νέα εξέλιξη εμπνέει μια αισιοδοξία στους Σαουδάραβες για επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρά το παρατεταμένο "σίριαλ" του καλοκαιριού και την ενδεχόμενη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη, ο Εμπαπέ δεν φαίνεται πρόθυμος να συνεχίσει στο Παρίσι μετά την επόμενη χρονιά.

Επιμέλεια: Μαρία Σαράφογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x