Champions League

Ένα πάρτι άκρως ποδοσφαιρικό, κοσμοπολίτικο, φαντασμαγορικό, αξέχαστο (pics-video)

Το παγκόσμιο πάρτι του τελικού του UEFA Champions League έγινε στη Μύκονο από τη Heineken και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 ήταν εκεί. Σάς παρουσιάζουμε το Heineken Champions Voyage.

Η Heineken, στο πλαίσιο της χορηγίας της στο UEFA CHAMPIONS LEAGUE, διοργάνωσε στη Μύκονο, γύρω από τον τελικό της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτη, ένα γεγονός παγκόσμιου ενδιαφέροντος, το Heineken Champions Voyage. Από τις 3 μέχρι τις 5 Ιουνίου, περισσότεροι από 450 φίλοι του ποδοσφαίρου από κάθε γωνιά του κόσμου, καλεσμένοι της Heineken, ταξίδεψαν στο Αιγαίο με προορισμό το νησί των Ανέμων.

Ένα πάρτι άκρως ποδοσφαιρικό, κοσμοπολίτικο, φαντασμαγορικό ,αξέχαστο.

(Δες το Video στο τέλος του άρθρου και θα καταλάβεις)

Οι παραπάνω λέξεις θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν αυτό το μοναδικό event της Heineken για το πάρτι του τελικού του UEFA CHAMPIONS LEAGUE. Ένας 2ήμερος εορτασμός που όσοι τυχεροί συμμετείχαν, σίγουρα το διηγούνται ακόμα στους φίλους τους. Με άλλα λόγια, αν αυτό το event είχε πρόσωπο θα ήταν σίγουρα μια παγωμένη Heineken. Αλλιώς, ένα πάρτι αντάξιο των προσδοκιών μιας παγωμένης Heineken.

Η Ευτυχία Γατοπούλου, Marketing Manager για τη Heineken στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία ανέφερε: «Το Champions Voyage 2017 ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, αφήνοντας σε όσους είχαν την ευκαιρία να το ζήσουν, τρομερές αναμνήσεις! Η Heineken δημιούργησε ένα αξέχαστο διήμερο με κορυφαίες ποδοσφαιρικές στιγμές, πολλή διασκέδαση και πολλή Heineken, την κορυφαία μπίρα των πρωταθλητών, καταναλώνοντας πάντα υπεύθυνα!».

Κοσμοπολίτικο επειδή…..

Το Heineken Champions Voyage τα τελευταία χρόνια γινόταν στην Ίμπιζα. Φέτος, ωστόσο, επιλέχθηκε η Ελλάδα και η Μύκονος, δημιουργώντας μεγάλοενδιαφέρον για τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό, ενισχύοντας την προβολή της στο εξωτερικό και στηρίζοντας την ελληνική οικονομία, σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο, καθώς η πρωτοβουλία συνοδεύεται από μία ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας σε περισσότερες από 50 χώρες.

Με captain τον Gaucho

Αφού έγινε η επιβίβαση των καλεσμένων στο πλοίο και το πρώτο πάρτι μόλις είχε αρχίσει, έφτασε και η ώρα να γνωρίσουμε τον «καπετάνιο» να μας καλωσορίσει και να κηρύξει την επίσημη έναρξη του CHAMPIONS VOYAGE. Σε ένα γιορτινό κλίμα με δυνατά hits, χορευτές και πολλές παγωμένες Heineken εμφανίστηκε ο καπετάνιος του πλοίου…. που δεν ήταν άλλος από… τον Ροναλντίνιο… Περίεργο ε?

inner

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα ήταν καλεσμένος της Heineken, παρακολούθησε μαζί μας τον τελικό του UEFA Champions League εν πλω και διασκέδασε στο Super Paradise και το Cavo Paradiso.

Το CHAMPIONS VOYAGE είχε επίσημα ξεκινήσει….



Φαντασμαγορικό γιατί… φτάσαμε εν πλω στ’ αστέρια

Στο 8Ο deck του πλοίου είχε στηθεί ένα ποδοσφαιρικό σκηνικό εφάμιλλο ενός τελικού UEFA CHAMPIONS LEAGUE και είχε όλα τα απαραίτητα για έναν τελικό. Η αίσθηση που σου έδινε ο χώρος ήταν σαν να είσαι μέσα στο γήπεδο. Και επειδή μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις….

inner

Παντού υπήρχαν τεράστια και αναπαυτικά πουφ, μια γιγαντοοθόνη, με Live σχολιασμό και μετάδοση του αγώνα….

inner

Και φυσικά παγωμένες Heineken

inner

Σε κάθε γκολ οι πανηγυρισμοί ήταν εντυπωσιακοί! Με το τέλος του παιχνιδιού και την ανάδειξη του νικητή, τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, κάνοντας όσους τα έβλεπαν από τα κοντινά νησιά να αναρωτιούνται «τι συμβαίνει;». Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τα Social Media όπου «ταξίδευε» ήδη η γιορτή με τα hashtags #Heineken #HeinekenChampionVoyage.

inner

Το πάρτι βέβαια συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού με πολύ χορό, μουσική και Heineken.

Η επόμενη ημέρα…



Το πρωινό μας βρήκε στη Μύκονο. Ήταν η στιγμή που ακολουθούσε το επόμενο πάρτι…

Τα πούλμαν έφτασαν ίσως στην πιο γνωστή παραλία της Μυκόνου παγκοσμίως, στο Super Paradise. Το beach bar ήταν «ντυμένο» στα πράσινα. Ήταν κάτι το μαγικό! Παντού υπήρχαν τα χρώματα της UEFA CHAMPIONS LEAGUE μπίρας, της Heineken. Οι δραστηριότητες για τους καλεσμένους, πολλές και διάφορες. Από φουσκωτές τσουλήθρες με νερό , διάφορα drills δεξιοτήτων ποδοσφαιρικής τεχνικής (εκεί παρακαλούσες να μη σε βλέπει από κάπου ο «Καπετάνιος»), μέχρι ποδοβόλλεϋ.

inner

Όση ώρα οι καλεσμένοι ήταν απασχολημένοι με τις δραστηριότητες υπήρξε η στιγμή που άφησαν τα πάντα στη μέση και μαζεύτηκαν μπροστά στο γήπεδο του ποδοβόλεϋ.

Ήταν η στιγμή που εμφανίστηκε ο πιο UEFA CHAMPIONS LEAGUE καπετάνιος που υπάρχει.

inner

Η είσοδός του στον χώρο, ήταν άκρως εντυπωσιακή με μουσικές κυρίως από τη χώρα του καφέ, καπνογόνα και πολύ ανυπομονησία. Ο ενθουσιασμός του κοινού απερίγραπτος…

Είχε έρθει η ώρα να τον δουν από κοντά να αγγίζει την μπάλα… να της… «μιλάει» στην ουσία. Ο Gaucho πήρε θέση στο τερέν και έκανε τα πρώτα «γκελ». Στην αντίπαλη ομάδα, ο Αντώνης Νικοπολίδης. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είχε προσκαλέσει τον πρώην γκολκίπερ της Εθνικής μας ομάδας, ο οποίος αναμετρήθηκε με τον Βραζιλιάνο άσσο, ξεσηκώνοντας το κοινό στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο που στήθηκε στο Super Paradise.

Η επιστροφή στο πλοίο και το βραδινό πάρτι στο Cavo Paradise

Φυσικά δε γίνεται να πας στη Μύκονο και να μην περάσεις από το Cavo Paradiso. Οι υπεύθυνοι οργάνωσης του Heineken Champions Voyage φρόντισαν τα πάντα και γι αυτό. Όλοι μεταφερθήκαμε στο πασίγνωστο Club και το πάρτι αυτόματα ξεκίνησε.

inner

Η επιστροφή….



Ήταν η στιγμή που αναρωτιέσαι και μονολογείς….. «Γιατί να τελειώσει?» , «Πότε θα γίνει το επόμενο?» αλλά έχεις περάσει τόσο καλά που προσπαθείς να απολαύσεις την κάθε στιγμή μέχρι να τελειώσει. Χωρίς να χάνεις χρόνο όμως και να σε πιάνει νοσταλγία και ανυπομονησία για το επόμενο CHAMPIONS VOYAGE της Heineken, κάνεις μια βόλτα στο πλοίο.

Όλα τα πρόσωπα που συναντάς είναι χαρούμενα και «γεμάτα» από ένα μαγικό ποδοσφαιρικό ταξίδι. Κάπου εκεί, αφού περιπλανιέσαι στο πλοίο, φτάνεις στο τελευταίο deck…. Και βλέπεις αυτό….. Ο ενθουσιασμός ξαναέρχεται και ξεχνάς την επιστροφή στην πραγματικότητα….

inner

Σουτάρεις και προσπαθείς να κάνεις το δικό σου High score… Εντάξει κάποιοι έκαναν και κάποιοι άλλοι όχι. Η προσπάθεια και η συμμετοχή όμως μετράνε.

Αφού έχεις παίξει το 1ο drill, συνεχίζεις την περιήγησή σου και συναντάς το Panna…. Το Panna είναι ένα πολύ διαδεδομένο παιχνίδι, μοιάζει με ένα γήπεδο πολύ μικρών διαστάσεων , με πολύ μικρά τέρματα και απαιτεί καλή τεχνική στις ντρίπλες και φυσικά στην αντοχή…… Έπειτα, επιλέγεις αντίπαλο και η αναμέτρηση ξεκινά…. Στο τέλος του ματς νιώθεις ξανά 15 ετών!

inner

Το πλοίο φτάνει στο λιμάνι του Πειραιά…. Το CHAMPIONS VOYAGE της Heineken έχει ολοκληρωθεί.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία που περιείχε μια τέλεια κρουαζιέρα, πάρτι, ποδόσφαιρο, κόσμο από κάθε μέρος του πλανήτη και φυσικά πολλές και παγωμένες Heineken. Μια εμπειρία ΑΞΕΧΑΣΤΗ….

Όλα ήταν συντονισμένα και οργανωμένα τέλεια.

Από την τσάντα που βρήκαμε στην καμπίνα του πλοίου και περιείχε από αναμνηστικό κασκόλ του τελικού, ειδικό gadget για να έχεις παντού wifi μέχρι και… αντηλιακό. Τα πάντα ήταν πάρα πολύ οργανωμένα την κάθε στιγμή του ταξιδιού και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους φρόντισαν γι αυτό.

Ήταν μια εμπειρία μαγική…. Μια εμπειρία ποδοσφαιρική και όχι μόνο…. Μια εμπειρία μοναδική, που μας έκανε να αγαπήσουμε ακόμα παραπάνω τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θεσμό, UEFA CHAMPIONS LEAGUE και να συνδέσουμε μαζί του ακόμα περισσότερο την αγαπημένη μας μπίρα, τη Heineken.

Επειδή ζήσαμε το Heineken Champions Voyage από κοντά, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε για όλες τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να μπορέσεις να δηλώσεις συμμετοχή σε διαγωνισμούς που θα γίνουν για το επόμενο. Για αρχή σου συνιστούμε να ακολουθήσεις στα Social Media τους λογαριασμούς της Heineken και της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Όταν προκύψει διαγωνισμός για το υ χρόνου, δήλωσε συμμετοχή και που ξέρεις? Μπορεί να είσαι ένας από τους καλεσμένους στο ταξίδι των αστεριών του Heineken CHAMPIONS VOYAGE.

Τι άλλο μπορείς να ζητήσεις από την αγαπημένη σου μπίρα;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x