Αγγλία

Εναλλακτική ενδεκάδα με Λίβερπουλ ο Ποκετίνο

Τους Κάμερον Κάρτερ, Τζος Ονόμα και Χάρι Γουίνγκς ετοιμάζει για την βασική ενδεκάδα της Τότεναμ στο παιχνίδι Λιγκ Καπ με την Λίβερπουλ ο Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Το αήττητο της Τότεναμ φαίνεται πως δεν ενδιαφέρει τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος φέρεται να παρατάξει την Τότεναμ με πολλούς αναπληρωματικούς για το σημερινό παιχνίδι Λιγκ Καπ με την Λίβερπουλ.

Ο Ούγκο Γιορίς θα μείνει στον πάγκο για να ξεκουραστεί διότι όπως δήλωσε ο Ποκετίνο «δεν είναι μηχανή», ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ είναι ακόμα τραυματίας όπως και ο Χάι Κέιν, ενώ ο Μούσα Σισοκό είναι τιμωρημένος.

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Τότεναμ για πρώτη φορά φέτος και δεν έχει νικήσει τους «κόκκινους» εδώ και οχτώ παιχνίδια από το 2012. «Έχουν ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο ρόστερ στο πρωτάθλημα», είπε ο Ποκετίνο για την Λίβερπουλ.

«Με το στιλ παιχνιδιού της είναι φαβορί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, παίζοντας ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο».

Η Τότεναμ είναι αναγκασμένη να κάνει ροτέισον λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών σε Αγγλία και Ευρώπη διότι οι βασικοί της παίκτες χρειάζονται ξεκούραση. Από την άλλη η Λίβερπουλ αναμένεται να παραταχθεί χωρίς σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της, καθώς δεν έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x