Europa League

Πέρασαν Σεντ Ετιέν και... Αντερλεχτ

Τις Αντερλεχτ και Σεντ Ετιέν ευνόησε η «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα στους Γάλλους και τη Μάιντς, αφού αμφότερες εξασφάλισαν την πρόκριση για τους "32" του Europa Leqague.

Σεντ Ετιέν και Μάιντς ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο «Ζοφρουά Γκισάρ» για την πέμπτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Europa League, αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση σε "στεφανουά" και Αντερλεχτ, η οποία νίκησε 3-1 την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν νωρίτερα και βοήθησε και τη γαλλική ομάδα να πάρει το δεύτερο «εισιτήριο» από τον τρίτο όμιλο.

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν επιθετικά και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στις αντίπαλες εστίες, ώστε να σκοράρουν και να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στη συνέχεια της αναμέτρησης. Μετά το 20’, αμφότερες ενέτειναν την πίεση στους αντίπαλους τερματοφύλακες, με πολλούς αποδέκτες για τα τελειώματα των φάσεων και τον Γιουνούς Μάλι να φτιάχνει τις σημαντικότερες φάσεις για τη γερμανική ομάδα.

Οι Γερμανοί άρχισαν να απειλούν τη γαλλική εστία με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και δημιουργούσαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, αφού έτσι θα έμπαιναν στο «κόλπο» της πρόκρισης, ενώ η ισοπαλία ευνοούσε τους «στεφανουά». Σιγά σιγά, οι παίκτες του Γκαλτιέ άρχισαν να κλείνουν τους διαδρόμους στην εστία του Ρουφιέ και δεν άφηναν τους Γερμανούς να απειλήσουν τη γαλλική εστία. Ο τεχνικός των Γερμανών προσπάθησε να «φρεσκάρει» την ομάδα του για να συνεχίσει να είναι επιθετική, όμως ο ρυθμός του ματς φαινόταν πως ήταν στα μέτρα της Σεντ Ετιέν, που αρκούνταν σε ξαφνικές αντεπιθέσεις. Οι Γερμανοί προσπαθούσαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ, όμως δεν κατάφεραν τίποτα και οι Γάλλοι πήραν την πρόκριση.


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Καμπάλα-Αντερλεχτ 1-3

Σεντ Ετιέν-Μάιντς 0-0

Βαθμολογία:
Αντερλεχτ 11
Σεντ Ετιέν 9
Μάιντς 6
Καμπάλα 0

Η επόμενη αγωνιστική:
Άντερλεχτ-Σεντ Ετιέν (20:00)
Μάιντς-Καμπάλα (20:00)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x