Ισπανία

Επανέρχεται και δίνει μέχρι 40 εκατομμύρια ευρώ για Παουλίνιο η Μπαρτσελόνα!

Επανέρχεται με νέα προσφορά για τον Παουλίνο η Μπαρτσελόνα που δεν το βάζει κάτω μετά τις αρνητικές απαντήσεις που εισέπραξε και είναι πρόθυμη να δώσει από 30 με 40 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο.

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει τον Παουλίνιο και ετοιμάζεται να προσφέρει στην κινεζική Κουανγκτσόου Έβεργκραντ μέχρι και 40 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για μία κίνηση που εκπλήσσει αρκετό κόσμο, καθώς ο 28χρονος επιθετικός αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότερου επιπέδου από το 2015. Όπως είναι φυσιολογικό υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την αγωνιστική του κατάσταση και για το κατά πόσο είναι έτοιμος να προσφέρει σε έναν σύλλογο όπως είναι η Μπαρτσελόνα.

Στη κινεζική Κουανγκτσόου Έβεργκραντ μετράει 59 συμμετοχές και 16 γκολ. Πριν πάει στην Κίνα φόραγε τη φανέλα της Τότεναμ (2013-2015) μετρώντας 45 συμμετοχές και μόλις 6 γκολ.

Η Μπαρτσελόνα βλέπει στο πρόσωπο του παίκτη, έναν επιθετικό που θα δώσει ανάσες στην επιθετική τριπλέτα τους (Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ) και θα προσφέρει πολύτιμες βοήθειες ερχόμενος από τον πάγκο. Πιθανό θεωρείται πάντως να έχει ξεμείνει και από λύσεις για την ενίσχυσή της στην επίθεση και για αυτό έχει στραφεί στην περίπτωση του Παουλίνιο που σίγουρα έχει μεγάλο ρίσκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x