Γενικά

Επεισόδια με τρεις νεκρούς σε αγώνα στην Ονδούρα, τραυματίστηκε ο Ιζαγκίρε

Θανατηφόρα συμπλοκή μεταξύ οπαδών έλαβε χώρα στο ντέρμπι του πρωταθλήματος Ονδούρας, με απολογισμό τρεις νεκρούς και δέκα τραυματίες, ανάμεσα τους κι ο πρώην παίκτης της Σέλτικ, Εμίλιο Ιζαγκίρε.

Πρωτοφανές περιστατικό οπαδικής βίας με τρεις νεκρούς σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από το ντέρμπι Ολίμπια-Μοτάγκουα για το πρωτάθλημα της Ονδούρας.

Οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν σε άγρια συμπλοκή η οποία προκάλεσε «χάος» εντός κι εκτός του «Εστάντιο Τιμπούρσιο», με τα επεισόδια να κοστίζουν τη ζωή σε τρεις οπαδούς, ενώ δέκα ακόμη άτομα τραυματίστηκαν.

Από το σκηνικό δεν γλίτωσαν ούτε οι παίκτες της Μοτάγκουα, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν με πέτρες στο λεοφωρείο που μετέφερε την αποστολή των φιλοξενούμενων, τραυματίζοντας τρεις ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους κι ο Εμίλιο Ιζαγκίρε, ένας εκ των πλέον διάσημων Ονδουριανών παικτών που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στη Σέλτικ.

Η Μοτάγκουα δημοσιοποίησε, μάλιστα, φωτογραφίες από τους τραυματισμένους της παίκτες μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter:



Ο 33χρονος αμυντικός κοινοποίησε κι ο ίδιος με τη σειρά του φωτογραφία στο instagram όπου απεικονίζεται με καλυμμένο το δεξί του μάτι, συνοδεύοντας την από το εξής μήνυμα:

«Ευχαριστώ το Θεό που όλα είναι καλά, ήταν απλά μια τρομακτική στιγμή. Λίγα κομμάτια από γυαλί έπεσαν στο μάτι μου, αλλά τίποτα το σοβαρό, με φρόντισαν και ο κίνδυνος τελείωσε. Πόσο επώδυνο είναι που χάθηκαν αυτοί οι άνθρωποι. Είμαστε όλοι Ονδουριανοί, ανεξάρτητα από την ομάδα μας, πρέπει να έχουμε σεβασμό για κάθε ανθρώπινο ον. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x