Ισπανία

Επέκταση συνεργασίας Μπαρτσελόνα - Qatar Airways

Βασικός χορηγός στη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα παραμείνει η Qatar Airways, όπως ανακοινώθηκε από τον καταλανικό σύλλογο.

Μπαρτσελόνα και Qatar Airways συνεχίζουν τη συνεργασία τους για ακομη ένα χρόνο, καθώς υπογράφτηκε νέο συμβολαιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι και τις 30/7/2017.

Μετά από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων, οι οποίες πέρασαν από αρκετά σκαμπανεβάσματα οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε ποσό πολύ μικρότερο από αυτό των 60.000.000€ που ήθελαν οι Μπλαουγκράνα. Τα χρήματα που εν τέλει θα λάβουν οι Καταλανοί προσεγγίζουν αυτά που λάμβαναν μέχρι σήμερα, ήτοι λίγο παραπάνω από 30.000.000€.

Ο Μάνουελ Αρόγιο, ο οποίος ηγήθηκε της διαπραγμάτευσης καθ' όλη τη διάρκειά της δήλωσε ότι «η Qatar Airways μας βοήθησε να κάνουμε το μεγαλύτερο κλαμπ τα τελευταία χρόνια. Οι επιτυχίες που συνόδευσαν την ομάδα είναι ανήκουν και σε αυτούς κατά ένα μέρος. Είναι χαρά μας που θα συνεργαστούμε με την εταιρεία για μια ακόμη σεζόν και ελπίζω να συνεχίσουμε με στο ίδιο μοτίβο αμοιβαίας ανάπτυξης».

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Ακμπάρ Αλ Μπακέρ σημείωσε «Πριν από τρία χρόνια δημιουργήσαμε μια συνεργασία ορόσημο με ένα αθλητικό σωματείο αυτού του μεγέθους. Είμαστε πολύ υπερήφανοι και είναι μεγάλη τιμή να συνεχιστεί αυτή η σχέση. Ελπίζουμε μαζί να πραγματοποιήσουμε μια σπουδαία σεζόν».


Επιμέλεια: Θοδωρής Νταλαγιώργος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x