Ελλάδα

Επέστρεψε ο Σαρρής, έφυγαν οι δημοσιογράφοι

Μια κίνηση που δεν είχε ξαναγίνει όσο καιρό διαρκούν οι απολογίες στον ανακριτή σημειώθηκε σήμερα. Με την επιστροφή Σαρρή στο γραφείο Ανδρεάδη, ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να φύγουν απ’ τον όροφο

Ο Γιώργος Σαρρής επέστρεψε στο γραφείο του ανακριτή για να συνεχίσει την απολογία του, αλλά δε συνέβη το ίδιο και με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στον ίδιο όροφο της Ευελπίδων για να καλύπτουν τις εξελίξεις.

Έπειτα από το διάλειμμα της παρουσίας του ενώπιον του Γιώργου Ανδρεάδη και μόλις ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ επανήλθε στην ανακριτική διαδικασία, παρουσιάστηκαν δυο αστυνομικοί και ενημέρωσαν τους ρεπόρτερ ότι πρέπει ν’ αποχωρήσουν όχι μόνο από τον όροφο, αλλά και από το κτίριο γενικότερα.

Μια κίνηση που δεν έχει ξαναγίνει όσο καιρό διαρκούν οι απολογίες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης (κι ενώ οι δημοσιογράφοι βρίσκονταν πάντα σε αυτό το σημείο) ενώ δε συνοδεύτηκε από κάποια άλλη εξήγηση πέραν του ότι είναι απόφαση του προέδρου Πρωτοδικών επειδή «παρεμποδίζεται το έργο των υπολοίπων τμημάτων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x