Ελλάδα

«Έπιασε» (ήδη) τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ… μαζί με την Έστερσουντ!

Νέους… συγκάτοικους στην 151η θέση της UEFA απέκτησε ο Παναθηναϊκός, με την ΑΕΚ να «πιάνει» τους «πράσινους» στη βαθμολογία της UEFA (μετά από, μόλις, πέντε ματς), όπως και η απίθανη Έστερσουντ!

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Μετά από έξι χρόνια απουσίας από την Ευρώπη, η ΑΕΚ επέστρεψε σε ομίλους διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου και ήδη, μετά από, μόλις, πέντε παιχνίδια στο Europa League, «έπιασε» τον Παναθηναϊκό στον ειδικό συντελεστή της UEFA!

Έπειτα και από την ισοπαλία με τη Ριέκα, λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν, πλέον, στην 151η θέση, 7.000 βαθμούς, όσους, δηλαδή και το «τριφύλλι», που «πληρώνει», φυσικά, τις άσχημες χρονιές του εκτός συνόρων, που, φέτος, τού έφεραν και μία «κακή» κλήρωση, καθώς έπεσε πάνω στην ισχυρή Αθλέτικ Μπιλμπάο και αποκλείστηκε.

Το πραγματικά εκπληκτικό, ωστόσο, είναι πως, μαζί με τις δύο ελληνικές ομάδες… φιγουράρει στην 151η θέση, πλέον, και η τρομερή Έστερσουντ! Οι Σουηδοί, στην παρθενική τους παρουσία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχουν κάνει όλον τον κόσμο να παραμιλά, εξασφαλίζοντας απόψε την πρόκρισή τους ΚΑΙ στους «32» του Europa!

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τους «δικούς μας», ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 126η θέση με 9.000 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ στην 45η θέση με 29.500 βαθμούς και ο Ολυμπιακός στην 24η θέση με 54.000 βαθμούς.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x