Ισπανία

Επιβεβαίωση Τσάβι για πρόταση από Μπαρτσελόνα: «Αποτελεί το όνειρό μου, αλλά είναι ακόμα νωρίς»

Στην επιβεβαίωση του ότι δέχθηκε πρόταση από τους «μπλαουγκράνα», προέβη ο Τσάβι, ο οποίος όμως υποστήριξε ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα για να μετουσιώσει το όνειρό του σε πραγματικότητα.

Τη λαϊκή ρήση του «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» επιβεβαίωσε ο Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έλαβε προσφορά από την Μπαρσελόνα -όπως ανέφεραν μία σειρά από δημοσιεύματα εδώ και μία εβδομάδα-, προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της πρωταθλήτριας της Ισπανίας.

Όπως, όμως, τόνισε ο «θρύλος» των Καταλανών, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα, για να πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο βήμα στην καριέρα του, το οποίο βέβαια συνεχίζει να αποτελεί το όνειρό του.

«Ναι, έλαβα μία προσφορά από την Μπαρτσελόνα σε μία συνάντηση με τους Ερίκ Αμπιντάλ και Όσκαρ Γκράου, αλλά δεν την αποδέχτηκα. Κυρίως, επειδή, είναι πολύ νωρίς για να προπονήσω την Μπαρτσελόνα. Όμως, παραμένει ως όνειρό μου, το να γίνω στο μέλλον ο τεχνικός της. Πρώτα το είπα στην οικογένειά μου και στη συνέχεια στους παίκτες της Αλ Σαντ, γιατί παρακολουθούσαν το θέμα.

Για τρεις μέρες, δεν βρισκόμουν στην καλύτερη κατάσταση. Όμως, τώρα είμαι τελείως επικεντρωμένος στην Αλ Σαντ
», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσάβι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αυριανό (17/1) τελικό του Πρινς Καπ, όπου θα κοντραριστεί η ομάδα του, Αλ Σαντ, με την Αλ Ντουχαΐλ.

Την ίδια στιγμή, ο πάλαι ποτέ χαφ των «μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στον Κίκε Σετιέν, ο οποίος είναι τελικά εκείνος που θα αναλάβει να καθοδηγήσει τον αγαπημένο του σύλλογο από εδώ και στο εξής.

«Αγαπώ τον νέο κόουτς της Μπαρτσελόνα. Αγαπώ τον τρόπο, με τον οποίο δουλεύει και ελπίζω να πετύχει με την ομάδα», συμπλήρωσε ο 39χρονος Ισπανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x