Stoiximan Super League

Επιμένει σκανδιναβικά ο Άρης και για τον φορ

Μια ακόμα προσθήκη μετά από αυτή του Σούντγκρεν, θέλει να πραγματοποιήσει ο Άρης, έχοντας βάλει στο στόχαστρο παίκτες από τη σκανδιναβική αγορά, ενδιαφέρον για τον Γκερντ.

Ένας ακόμα Σουηδός, μετά τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, τον 29χρονο αμυντικό που έχει ήδη υπογράψει στον Άρη, φέρεται να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Γκερντ, έναν στράικερ 32 ετών, που αγωνίζεται στην ελβετική Λουγκάνο, έναν φορ που βρίσκεται μέσα στη λίστα των επιθετικών που κοιτάζει ο Άρης, προκειμένου να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του.

Το ταξίδι του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου έγινε για συγκεκριμένους στόχους τους οποίους έχει θέσει ο Άρης, από τον άνθρωπο που χειρίζεται τα μεταγραφικά ζητήματα. Ο Γκερντ είναι ένας επιθετικός με πολλές παραστάσεις, αφού έχει περάσει από ΑΪΚ Στοκχόλμης, Σίριους, Γκέφλε, Χέλσινμποργκ, Ουτρέχτη, Γιουνγκ Μπόις, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του είναι η Λουγκάνο.

Στον Άρη ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, μιας και θεωρούν πως είναι ένας φορ που ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού της ομάδας και επίκειται συνάντηση του Διαμαντόπουλου με τον Θόδωρο Καρυπίδη για ν’ αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν με την συγκεκριμένη περίπτωση, όπου θα πρέπει να αναφέρουμε πως έχει καλές πιθανότητες, μιας και ο Γκερντ έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, τον 29χρονο δεξιό μπακ-χαφ που έχει ήδη αποκτήσει ο Άρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x