Γερμανία

Επιστρέφει ως δανεικός στην Άιντραχτ ο Τραπ

Δημοσιεύματα σε Γερμανία και Γαλλία αναφέρουν πως ο Κέβιν Τραπ θα επιστρέψει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τη μορφή του δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Την… αρχή έκανε η «Frankfurter Rundschau», με τη γερμανική εφημερίδα να γράφει ότι η Άιντραχτ έχει κάνει πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσει τον Κέβιν Τραπ με τη μορφή του δανεισμού για μια σεζόν. Συμπληρώνοντας μάλιστα πως ο 28χρονος γκολκίπερ βρίσκεται ήδη στην Φρανκφούρτη…

Μέσα στην ημέρα, ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός «RMC» αναμετέδωσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Τραπ όντως απουσίασε από την προπόνηση των «πρωτευουσιάνων», έχοντας νωρίτερα συμφωνήσει για τον… επαναπατρισμό του!

Ο Τραπ, άλλωστε, αποτελεί αυτή τη στιγμή την τρίτη επιλογή στους τερματοφύλακες της Παρί, πίσω από τους Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Αλφόνς Αρεολά και μια επιστροφή του στην Bundesliga φαντάζει ως η… λογικότερη επιλογή γι’ αυτόν.

Ο Γερμανός πορτιέρο, που βρέθηκε στο «στόχαστρο» και της Νις, έφυγε από την Άιντραχτ το καλοκαίρι του 2015 για να μετακομίσει στο Παρίσι, έναντι 9,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x