Αγγλία

Επιστρέφουν στη δράση Ζλάταν και Πογκμπά!

Στην αγωνιστική δράση μετά την πολύμηνη απουσία τους επιστρέφουν οι Ιμπραΐμοβιτς και Πογκμπά ο οποίοι θα βρίσκονται στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ.

Έτοιμοι να φορέσουν και πάλι την κόκκινη φανέλα και να επιστρέψουν στην ενεργό δράση είναι οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Πολ Πογκμπά!

Ο Σουηδός σούπερσταρ ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Απρίλιο και πλέον βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί και πάλι και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ίδιο ισχύει για τον Γάλλο μέσο, ο οποίος θα αγωνιστεί ξανά μετά από περίπου 2,5 μήνες, καθώς βρίσκεται στα «πιτς» από τις 9 Σεπτεμβρίου.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος αποκάλυψε πως και οι δύο παίκτες θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής με την Νιούκαστλ στο «Όλντ Τράφορντ»

«Όλοι οι παίκτες ακόμα και αυτοί που αντιμετώπιζαν μακροχρόνιους τραυματισμούς είναι πλέον διαθέσιμοι και έτοιμοι να αγωνιστούν» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος ενόψει της επιστροφής του Ιμπραΐμοβιτς υποστήριξε πως «είναι απολύτως καλά, όμως δεν μπορούμε να περιμένουμε να αγωνιστεί 90 λεπτά και να παίξει συνεχόμενα ματς. Χρειάζεται χρόνο, για να επιστρέψει στο αγωνιστικό επίπεδο και να αποκτήσει την αντοχή και την αυτοπεποίθηση που είχε παλαιότερα. Την περσινή σεζόν έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μέχρι να τραυματιστεί και ήταν πραγματικά υπέροχος. Φέτος έπρεπε να παίξουμε διαφορετικά, όμως παραμένει ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και το καλωσορίζουμε και πάλι πίσω. Έχει τρομερή προσωπικότητα και το απέδειξε με τη μάχη που έδωσε για να επιστρέψει μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό».

Παράλληλα σχετικά με τον Πογκμπά ανέφερε πως «δεν ήθελα να μιλήσω τόσο καιρό καθώς ήταν τραυματίας, όμως είναι ξεκάθαρη η εικόνα μας την φετινή σεζόν πριν τον τραυματισμό του Πολ και μετά από αυτό. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν τον τρόπο παιχνιδιού μας και το πώς παρατασσόμαστε στα παιχνίδια με και χωρίς τν Πογκμπά. Είναι τόσο απλό».

Τέλος στην αποστολή των Γιουνάιτεντ θα βρίσκεται ένας ακόμη άτυχος της περσινής σεζόν, ο Μάρκος Ρόχο, ο οποίος επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Απρίλιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x