Stoiximan Super League

Επιστροφή στην κορυφή θέλει ο Ολυμπιακός

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα πλάνα του Μαρτίνς πριν από τη νέα διακοπή.

Στη δεύτερη θέση «έπεσε» ο Ολυμπιακός μετά τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι αποτελεί μονόδρομο για τους Πειραιώτες η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων (17:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι στο Μόναχο, όπου ηττήθηκαν με 2-0 από την Μπάγερν στο Champions League.

Τώρα στόχος τους δεν είναι άλλος από την επιστροφή τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά και το 0-0 στην Ξάνθη το προηγούμενο Σάββατο.

Όσον αφορά τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ο Πορτογάλος αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς την Τετάρτη.

Κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλο και Τσιμίκα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε και ο Μπουχαλάκης, με τον Ποντένσε και τον Μασούρα στα πλάγια. Το δίδυμο μπροστά θα αποτελέσουν ο Σουντανί και ο Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x