Ισπανία

Επιστροφή στο παρελθόν με Χουάντε Ράμος στη Μάλαγα

Την πρόσληψη του Χουάντε Ράμος ανακοίνωσε η Μάλαγα, με τον 61χρονο πλέον τεχνικό να επιστρέφει στο σύλλογο της Ανδαλουσίας δώδεκα χρόνια μετά την αποχώρησή του και να αντικαθιστά τον Χάβι Γκράθια.

Χουάντε Ράμος, η επιστροφή!

Στη Μάλαγα θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Χουάντε Ράμος, με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας να επισημοποιεί σήμερα (27/5) την επιστροφή του 61χρονου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Ο Χουάν ντε λα Κρουζ Ράμος Κάνιο όπως είναι το πλήρες όνομά του, είχε εργαστεί στη Μάλαγα τη σεζόν 2003-2004, οδηγώντας την στη 10η θέση της Primera Division.

Έκτοτε έκανε αρκετά αξιοπρόσεκτη καριέρα, καθώς έκατσε στον πάγκο της Σεβίλλης (δύο Κύπελλα UEFA, ένα Ευρωπαϊκό Super Cup, ένα Ισπανικό Super Cup, ένα Κύπελλο), της Τότεναμ (ένα League Cup), της Ρεάλ Μαδρίτης, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ντίπρο, φεύγοντας από την Ουκρανία το καλοκαίρι του 2014 λόγω της έκρυθμης κατάστασης που υπήρχε στη χώρα.

Ο Χουάντε Ράμος, με καταγωγή από την αυτόνομη κοινότητα Καστίλλη-Λα Μάντσα, θα υπογράψει τις προσεχείς ημέρες τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντικαθιστώντας τον Χάβι Γκράθια που πήρε «μεταγραφή» στην Ρουμπίν Καζάν με 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x