Stoiximan Super League

Επστάιν: «Δεν ήταν τυχερή η νίκη μας»

Το εγκώμιο των συμπαικτών του για την προσπάθεια που κατέβαλαν στη νίκη επί του Παναθηναϊκού έπλεξε ο σκόρερ της Κέρκυρας, Ντένις Επστάιν.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Δεν ήταν καθόλου τυχερή η νίκη που πετύχαμε. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε, πρέσαρε αλλά ακόμα και στο δεύτερο μέρος μπορέσαμε να βγάλουμε φάσεις. Δεν ήταν τυχαία η νίκη μας.

Θέλαμε πολύ να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα. Σήμερα είχαμε καλή εμφάνιση. Για εμάς ήταν μια καλή νίκη και εγώ είμαι ευχαριστημένος γιατί με τις μεγάλες ομάδες μένουμε χαμηλά αλλά σήμερα ήμασταν εξαιρετικοί».

Για την έλευση του νέου προπονητή: «Ναι είχαμε κάποιες αλλαγές στο πως πρέπει να παίζουμε. Και το δείξαμε σήμερα σε κάποιες περιπτώσεις ότι πιέσαμε τον Παναθηναϊκό ψηλά, το κάναμε. Ήταν κάτι το διαφορετικό. Έκανε και κάποιες αλλαγές στην ομάδα και αυτό μας βγήκε».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να συνεχίσουμε. Να δουλέψουμε βήμα-βήμα. Αλλάξαμε τρεις προπονητές σε τρεις αγωνιστικές και πρέπει τώρα να δουλέψουμε. Να μην κοιτάμε μακριά αλλά παιχνίδι-παιχνίδι και κυρίως να μην σταθούμε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού».

Για τη φάση του 52’: «Δεν νομίζω ότι δίστασα. Είχα δυο σκέψεις στο μυαλό μου. Η πρώτη να κάνω ένα σουτ αλλά σκέφτηκα ότι ήταν μακριά η άλλη ήταν να κάνω ένα γρήγορο κοντρόλ και να σουτάρω σε δεύτερο χρόνο αλλά άνοιξα περισσότερο το κοντρόλ μου».

Για τη διαμονή του στη χώρα μας: «Αγαπώ την Ελλάδα όπως και η οικογένεια μου και θα ήθελα μετά το τέλος της καριέρας μου να παραμείνω εδώ».

Για το ότι είναι πρώτος σκόρερ της Κέρκυρας: «Αυτό με ευχαριστεί αλλά αυτό που έχει σημασία όταν παίζεις για μικρότερες ομάδες είναι να είσαι συγκεντρωμένος, να παίζεις με τους συμπαίκτες σου και να προσπαθούν όλοι μαζί για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x