Βέλγιο

Έριξε επτάρα η Κλαμπ Μπριζ, «γκέλαρε» κι έχασε την ευκαιρία η Γάνδη

Μια Κλαμπ Μπριζ από τα παλιά σάρωσε 7-1 τη Μόλενμπεκ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» για την τέταρτη αγωνιστική της Jupiler League και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ακόμα σκοράρει η Κλαμπ Μπριζ. Οι «μπριζουά» σάρωσαν 7-1 τη νεοφώτιστη Μόλενμπεκ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» για την τέταρτη αγωνιστική της Jupiler League και βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνοντας ικανοί να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο μετά την άσχημη περυσινή χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στις δύο νίκες.

Οι μόνιμοι πρωταθλητές των τελευταίων ετών δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης και σκόραραν με τους Ζιγκερνάγκελ στο 14’, Σκοβ-Ολσεν στο 18’ και 62’, Ροντρίγκες στο 51’, Νούσα στο 73’, Μπουχάναν στο 77’ και το αυτογκόλ του Αμπνερ στο 92’.

Έχασε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί μόνη της στην κορυφή η Γάνδη με το 2-2 που παραχώρησε στη Σεν Τρούιντεν, αφού τώρα είναι ισόβαθμη με τους «μπριζουά», αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -4 από την κορυφή.

Έστω και δύσκολα, η Αντερλεχτ νίκησε 2-1 στο «Κονστάν Βαν Ντε Στοκ» τη Βέστερλο και βρέθηκε στο -3 από την κορυφή, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στην προτελευταία θέση.

Απώλεια για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, Γκενκ, η οποία, επηρεασμένη από τον αποκλεισμό της από τους «ερυθρόλευκους», παραχώρησε 0-0 στη Σαρλερουά, μένοντας στο -3 από την κορυφή παρέα με τους φιλοξενούμενους.

Εκεί βρέθηκε κι η Εουπεν, η οποία «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες 3-1 έκτος έδρας την Κορτράικ και την άφησε ούσα τη μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.



Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 18/8
Λέουβεν-Αντβέρπ 1-1

Σάββατο, 19/8
Σταντάρ Λιέγης-Σερκλ Μπριζ 0-1

Μαλίν-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 4-0

Κυριακή, 20/8
Άντερλεχτ-Βέστερλο 2-1

Γκενκ-Σαρλερουά 0-0

Γάνδη-Σεντ Τρούιντεν 2-2

Κλαμπ Μπριζ-Μόλενμπεκ 7-1

Κορτράικ-Έουπεν 1-3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x