Γενικά

Ανατροπή-έπος του Ερυθρού Αστέρα στο ντέρμπι με την Παρτίζαν και το πρωτάθλημα δεν χάνεται!

Ο Ερυθρός Αστέρας με δύο γκολ από το 90’ και μετά έκανε αδιανόητη ανατροπή, επικράτησε 3-2 της Παρτίζαν και ξέφυγε στο +10 για να αγκαλιάσει το έβδομο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι αγκαλιά με ένα ακόμη πρωτάθλημα! Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρέθηκε δύο φορές με την πλάτη στον τοίχο στο ντέρμπι μίσους με την Παρτίζαν, αλλά έκανε ανατροπή-έπος και σκόραρε δις από το 90’ και μετά για να επικρατήσει με 3-2.

Ξέφυγαν στο +10 και… χάθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας οι οποίοι αγκαλιάζουν το έβδομο διαδοχικό πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους παρά την καλή σεζόν τους να μένουν και πάλι με άδεια χέρια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Παρτίζαν, αφού ο Μπαζντάρ στο 11ο λεπτό πάγωσε το «Ράικο Μίτιτς» και έδωσε το σύνθημα για έντονους πανηγυρισμούς στην κερκίδα των φιλοξενούμενων. Παρόλα αυτά, η χαρά τους κράτησε μόλις ένα πεντάλεπτο, αφού ο Κανγκά με πέναλτι έφερε το σκορ στα ίσα, με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Παρόμοια εκκίνηση και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ζαχίντ να φτιάχνει το νέο προβάδισμα των «ασπρόμαυρων», με τον Σεβερίνα να βρίσκει δίχτυα για το 2-1 στο 57’. Και οι φιλοξενούμενοι πάλευαν με νύχια και δόντια να κρατήσουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα διατηρούσαν ελπίδες για τον τίτλο. Ωστόσο, στο φινάλε του αγώνα έγινε το… έλα να δεις!

Πρώτα, με τη συμπλήρωση του 90λεπτου ο Εντιαγέ έγραψε το 2-2 και το ματς πήρε φωτιά. Ένταση, νεύρα και μαρκαρίσματα συνέθεταν το σκηνικό του έξτρα… δεκαπενταλέπτου που έδειξε ο διαιτητής, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν και δεύτερο πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε στο γκολ της ανατροπής και της νίκης στο 90’+9’ ο Κάταϊ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x