Champions League

Ερωτηματικό ο Μποτία, «παρών» δηλώνει ο Εμενίκε

Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Γιουβέντους, με τον Τάκη Λεμονή να προβληματίζεται για την κατάσταση του Αλμπέρτο Μποτία.

Τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους καταστρώνει πυρετωδώς ο Τάκης Λεμονής.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ντιόγκο Φιγκέιρας, αν και θέση στο δεξί άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας αναμένεται να πάρει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον Εμενίκε, ο οποίος ναι μεν προπονείται τις τελευταίες ημέρες, αλλά ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως δεν τον υπολογίζει, αλλά ο Νιγηριανός επιθετικός εκφράζει την επιθυμία να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την «Γηραιά Κυρία». Οι πιθανότητες πάντως δεν είναι υπέρ του Αφρικανού άσου.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει προβληματισμός για τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μοιραίο από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και δεν αποκλείεται να επανέρθει στην αποστολή ο Βούκοβιτς.

Εκτός είναι οι Σισέ, Ανσαριφάρντ, Μάρτινς και Μίλιτς, οι οποίοι δεν είχαν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα από τον Μπέσνικ Χάσι.

Από εκεί και πέρα, ως βασικός στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ενώ θέση στη 18άδα φαίνεται πως διεκδικεί και ο Μοχάμεντ Μπεν. Στην αποστολή μπορεί να είναι και ο Καρσελά, παρότι αποκλείστηκε από την τελευταία αποστολή της ομάδας για το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x