Ιταλία

Πλησιάζει ο Ντε Λιχτ στη Γιουβέντους, φεύγουν άλλοι

Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Ντε Λιχτ από τη Γιουβέντους, η ομάδα του ιταλικού Βορρά στοχεύει σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών της.

Την ώρα που όλα δείχνουν ότι ο Ματέις Ντε Λιχτ θα αποτελεί παίκτη της Γιουβέντους τη νέα χρονιά, με τη χρυσή τομή μεταξύ της πρωταθλήτριας Ιταλίας και του Άγιαξ να βρίσκεται κάπου στα 75 εκατ. ευρώ, ήρθε η ώρα για αποχωρήσεις στους «μπιανκονέρι».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport», οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για να αποτελέσουν παρελθόν είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο Ζοάο Κανσέλο και ο Μάριο Μάντζουκιτς, ενώ σ’ αυτά τα ονόματα μπορούν να προστεθούν οι Ματουιντί και Κεντίρα, εάν προκύψει μία αξιόλογη πρόταση.

Όσον αφορά τον Κανσέλο, η Σίτι είναι διατεθειμένη να τον αποκτήσει για ένα ποσό περίπου στα 60 εκατ. ευρώ, αφού πρώτα βρει ομάδα να παραχωρήσει τον Ντανίλο, ενώ για τον Κροάτη φορ ενδιαφέρον έχει δείξει η Ντόρτμουντ, η οποία θέλει να δώσει βάθος στην επιθετική της γραμμή.

Στην περίπτωση του Ματουιντί, πιθανός επόμενος προορισμός του ίσως αποτελέσει η επιστροφή στη Ligue 1 και την Παρί, ενώ ομάδες από το MLS και την Τουρκία φαίνεται ότι έχουν βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Κεντίρα.

Άλλωστε, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Γιουβέντους δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον της για τους Κιέζα και Ικάρντι, με την ομάδα του Τορίνο να θέλει να αποδεσμεύσει συμβόλαια αλλά και να προσθέσει χρήματα στα ταμεία της από πωλήσεις, ώστε να κινηθεί για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x