Stoiximan Super League

Εσιέν: «Δεν βάζω πολλά γκολ, αλλά όταν το κάνω είναι καλό»

Μερακλής στο σκοράρισμα δήλωσε ο Μάικλ Εσιέν. Παραλαμβάνοντας το βραβείο για το καλύτερο τέρμα της 19ης αγωνιστικής ο άσος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι βάζει λίγα γκολ, αλλά όταν το κάνει είναι όμορφα.

Χαρούμενος και με διάθεση για χιούμορ εμφανίστηκε ο Μάικλ Εσιέν στη βράβευσή του για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Λεβαδειακό.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο «Best Goal» για τη 19η αγωνιστική, ο Γκανέζος σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν σκοράρω πολλά γκολ, αλλά όταν το κάνω σιγουρεύομαι ότι είναι καλό! Είμαι χαρούμενος που κέρδισα αυτό το βραβείο και ελπίζω να προσφέρω πολλά περισσότερα στον Παναθηναϊκό».

Όσο για τον προπονητή της ομάδας Κ-13, Μανώλη Παπαδάκη, ο οποίος ήταν εκείνος που του απένειμε το βραβείο, αποθέωσε τον Εσιέν λέγοντας:

«Είμαι χαρούμενος που έδωσα το βραβείο στον Εσιέν. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και τον πλανήτη. Είναι χαρά μας που είναι στον Παναθηναϊκό. Χαρά για τους συμπαίκτες, τον κόσμο, τους προπονητές και τους παίκτες της Ακαδημίας. Γενικότερα είναι ένα ίνδαλμα και όλα τα παιδιά έχουν όνειρο να γίνουν και αυτοί σαν εκείνον και γιατί όχι ακόμα καλύτεροι. Είμαστε χαρούμενοι που ανήκει στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x