Ελλάδα

Έταζαν «πριμ» σε σωματεία για να ψηφίσουν Γκιρτζίκη

Μια επιστολή που μπορεί κάλλιστα να εκληφθεί ως προσπάθεια επηρεασμού των σωματείων και (μέσω της ΕΠΣ Κυκλάδων) των εκλογών της ΕΠΟ υπέρ του Γ. Γκιρτζίκη έρχεται στην επιφάνεια.

Περίεργα μέσα φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου τα σωματεία των Κυκλάδων να υποστηρίξουν μέσω της γενικής συνέλευσης της τοπικής ένωσης τον Γιώργο Γκιρτζίκη στις προσεχείς εκλογές ανατρέποντας την υπάρχουσα διοίκηση που πρόσκειται στην αντιπολίτευση.

Ο χαμένος των τελευταίων εκλογών, Χρήστος Καφτηράνης, που είναι και μέλος της τεχνικής και αναπτυξιακής επιτροπής της ΕΠΟ, φέρεται να έταξε προνόμια στα σωματεία.

Στις 19 Ιουνίου, μια εβδομάδα πριν τη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Πάρο, ο Χρήστος Καφτηράνης έστειλε e-mail στα Σωματεία των Κυκλάδων υποσχόμενος κάλυψη όλων των δαπανών Διαιτησίας και μετακινήσεων, αρκεί να ανατρεπόταν η σημερινή Διοίκηση. Ορισμένα σωματεία επικοινώνησαν μαζί του ρωτώντας πού θα βρεθούν τα χρήματα (μιας και το ποσό είναι πολύ μεγάλο, ίσως και πάνω από 300.000 ευρώ) και η απάντηση που λάμβαναν είναι πως έχει εξασφαλιστεί χορηγία από εφοπλιστή και από άλλους, που δεσμευόταν να τους κατονομάσει. Στη γενική συνέλευση ο ίδιος είπε πως θα μπορούσε να γίνει μια επιτροπή από εκπροσώπους Σωματείων για να συναντήσουν τον χρηματοδότη.

Τα περισσότερα σωματεία αφού δεν έλαβαν αποδείξεις παρά μόνον υποσχέσεις υπερψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό με 15 ΝΑΙ και 2 Λευκά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x