Ελλάδα

Εθνική… γνωριμία

Περισσότερο χαρακτήρα γνωριμίας -παρά προγράμματος εκγύμνασης- είχε η πρώτη προπόνηση του Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική. Απόντες οι Φορτούνης και Μανωλάς, αλλά παίζουν κανονικά στα φιλικά.

Την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική έκανε την Παρασκευή ο Μίχαελ Σκίμπε.

Έχοντας μέρες μπροστά του μέχρι τα παιχνίδια με Λουξεμβούργο και Τουρκία (και δεδομένου του φιλικού τους χαρακτήρα) ο Γερμανός δεν ανέβασε ρυθμούς και προτίμησε να δώσει περισσότερο χαρακτήρα γνωριμίας στην παρθενική συγκέντρωση με τους διεθνείς.

Αφού τους έκανε λοιπόν μια εισαγωγή γι’ αυτά που περιμένει από ‘κείνους -δηλαδή απόλυτη συγκέντρωση και επαγγελματισμό σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο γήπεδο- στη συνέχεια εφάρμοσε πρόγραμμα σχετικά χαμηλής έντασης, με χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν το Σαβ/κο.

Απ’ αυτό απουσίαζε ο Φορτούνης (λόγω ενοχλήσεων στη μέση) και ο Μανωλάς (που είχε άδεια) ωστόσο αμφότεροι θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Σκίμπε. Θα είναι κανονικά διαθέσιμοι λοιπόν για τα παιχνίδια της Παρασκευής και της Τρίτης, η προετοιμασία για τα οποία θ’ αρχίσει ουσιαστικά από αύριο, όταν και είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση (ανοιχτή για τον κόσμο στις 10:30 και κλειστή στις 17:30).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x