Αγγλία

«Ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα ο Ρούνεϊ»

Πολύ κοντά στην έξοδό του από το «Ολντ Τράφορντ» βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς έχει πρόταση-μαμούθ από την Κίνα ύψους 40 εκατ. ευρώ ετησίως!

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται να είναι η θητεία του Γουέιν Ρούνεϊ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει τις τελευταίες ώρες η «Daily Mail» ο Άγγλος φορ είναι απογοητευμένος από τη σταθερή περιθωριοποίησή του από τον Ζοσέ Μουρίνιο, τη στιγμή που ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει.

Για το λόγο αυτό είναι έτοιμος να πει το «ναι» σε πρόταση-μαμούθ από την Κίνα που θα του αποφέρει ετησίως 40 εκατ. ευρώ, με τη μεταγραφική διορία να ολοκληρώνεται την προσεχή Τρίτη.

Δείγμα του ότι υπάρχει... καπνός αποτελούν οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο πριν από το ματς κόντρα στη Σεντ Ετιέν: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. Δεν μπορώ να εγγυηθώ για τον εαυτό μου ότι θα είμαι εδώ σε μια εβδομάδα, δεν μπορώ να το κάνω για έναν παίκτη.

Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι αν φύγει ο Ρούνεϊ, δεν θα είναι δική μου επιθυμία. Ποτέ δεν θα έσπρωχνα έναν θρύλο της ομάδας σε άλλο σύλλογο. Πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο αν βλέπει τον εαυτό του εδώ μέχρι το τέλος ή κάπου άλλου. Εγώ δεν θέλω να αποχωρήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x