Stoiximan Super League

Ετοιμάζει… δώρο στον Παναθηναϊκό η Μπελγράνο!

Άγιος Βασίλης έρχεται… από την Αργεντινή! Η Μπελγράνο είναι έτοιμη να προσφέρει 800.000 ευρώ για το 50% του Αντρές Τσάβες, έχοντας κάνει, ήδη, ανεπίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον 26χρονο φορ!

Απροσδόκητο… δώρο από την Μπελγράνο στον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», η ομάδα της Αργεντινής είναι έτοιμη να προσφέρει 800.000 ευρώ στους «πράσινους» για το δικό τους 50% από τα δικαιώματα του Αντρές Τσάβες, και το ίδιο ποσό σε Μπόκα και Μπάνφιλντ για το άλλο 50%, προκειμένου να κάνει δικό της τον 26χρονο επιθετικό!

Όπως τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα, για τον «κομαντάντε» υπήρξε ενδιαφέρον και από τις Ταγέρες, Εστουδιάντες, Ουρακάν, όμως η Μπελγράνο έκανε πρώτη κίνηση, με ανεπίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, η οποία, χθες βράδυ, αναμενόταν να «μεταφραστεί» και σε επίσημη προσφορά με mail.

Αν, τελικά, ολοκληρωθεί αυτό το deal, το «τριφύλλι» θα έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει, καθώς θα τους βγάλει από έναν πολύ μεγάλο μπελά: Την οφειλή προς τις Μπόκα και Μπάνφιλντ για την απόκτηση του Τσάβες. Τα χρήματα της Μπελγράνο θα δοθούν στις δύο ομάδες και θα απομείνει ένα μικρό τμήμα από την αρχική συμφωνία (1,3 εκατ. ευρώ), αν συνυπολογιστεί και η προκαταβολή που είχε δώσει το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός.

Το σημαντικότερο, ίσως, είναι πως θα «διαγραφεί» ένα τεράστιο πρόβλημα για την ΠΑΕ, εφόσον η Μπόκα έχει, ήδη, κάνει αναφορά στη FIFA για την οφειλή… Ο Παναθηναϊκός, πάντως, διατηρεί την καλή σχέση του με την ομάδα της Αργεντινής. Άλλωστε, ως έναν βαθμό, οι δύο ομάδες συνεργάζονται, προκειμένου να απεμπλακούν από έναν παίκτη που καμιά τους δεν θέλει στο ρόστερ της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x