Απροσδόκητο… δώρο από την Μπελγράνο στον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», η ομάδα της Αργεντινής είναι έτοιμη να προσφέρει 800.000 ευρώ στους «πράσινους» για το δικό τους 50% από τα δικαιώματα του Αντρές Τσάβες, και το ίδιο ποσό σε Μπόκα και Μπάνφιλντ για το άλλο 50%, προκειμένου να κάνει δικό της τον 26χρονο επιθετικό!

Όπως τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα, για τον «κομαντάντε» υπήρξε ενδιαφέρον και από τις Ταγέρες, Εστουδιάντες, Ουρακάν, όμως η Μπελγράνο έκανε πρώτη κίνηση, με ανεπίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, η οποία, χθες βράδυ, αναμενόταν να «μεταφραστεί» και σε επίσημη προσφορά με mail.

Αν, τελικά, ολοκληρωθεί αυτό το deal, το «τριφύλλι» θα έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει, καθώς θα τους βγάλει από έναν πολύ μεγάλο μπελά: Την οφειλή προς τις Μπόκα και Μπάνφιλντ για την απόκτηση του Τσάβες. Τα χρήματα της Μπελγράνο θα δοθούν στις δύο ομάδες και θα απομείνει ένα μικρό τμήμα από την αρχική συμφωνία (1,3 εκατ. ευρώ), αν συνυπολογιστεί και η προκαταβολή που είχε δώσει το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός.

Το σημαντικότερο, ίσως, είναι πως θα «διαγραφεί» ένα τεράστιο πρόβλημα για την ΠΑΕ, εφόσον η Μπόκα έχει, ήδη, κάνει αναφορά στη FIFA για την οφειλή… Ο Παναθηναϊκός, πάντως, διατηρεί την καλή σχέση του με την ομάδα της Αργεντινής. Άλλωστε, ως έναν βαθμό, οι δύο ομάδες συνεργάζονται, προκειμένου να απεμπλακούν από έναν παίκτη που καμιά τους δεν θέλει στο ρόστερ της.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ