Αγγλία

Ετοιμάζει «σφήνα» για Σάντσες η Λίβερπουλ!

Αυτή και αν θα είναι έκπληξη!

Νέα ρεπορτάζ στο Νησί αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί και εκείνη για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες, παρά τις πληροφορίες ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ένα βήμα από την αγορά του!

Συγκεκριμένα ρεπορτάζ της «Mirror» αναφέρει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την πλευρά των «κόκκινων» για να διαπιστώσει το κατά πόσο είναι δυνατό να μπει η ομάδα του στην κούρσα της απόκτησης του επιθετικού της Άρσεναλ!

Τα έσοδα από την πώληση του Φιλίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα αφήνουν ανοιχτές τις… πόρτες για επιπλέον ξόδεμα και βάσει του εν λόγω ρεπορτάζ, ο σύλλογος θεωρεί ότι θα έχει πιθανότητες για το «deal» εφόσον αποφασίσει να «χτυπήσει» τον ποδοσφαιριστή.

Όλα αυτά τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ συνεχίζει να προβάλλεται ως… grande φαβορί, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει ήδη δώσει τα χέρια για το «deal»!

Όσον αφορά το οικονομικό, οι «κόκκινοι διάβολοι» προτίθεται να προσφέρουν στον Σάντσες περισσότερες από 300.000 λίρες την εβδομάδα, με τη Λίβερπουλ να φαίνεται διατεθειμένη να δώσει περίπου 285.000.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x